Sudmannsvei 29, 5037 Bergen

Nydelig beliggende enebolig nær Fjellveien med flott sjøutsikt over innseilingen i Byfjorden. Meget gode solforhold.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Sudmannsvei 29
5037 Bergen

Enebolig over 2 plan bygget i 1964. Inneholder: Underetasje: 2 bad, entre, hall med trapp, 4 soverom og 2 boder. 1. etg: Hall med trapp, kjøkken, stue/kontor, spisestue, vaskerom, wc og bod. Boligen har en funksjonell planløsning. Tomten er eiet og er på 602 kvm. Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet med nydelig utsikt og gode solforhold.

Standard

Enebolig med attraktiv og nydelig vestvendt beliggenhet og strålende solforhold i barnevennlige og etablerte omgivelser. Fra eiendommen er det fri og fantastisk sjøutsikt over Byfjorden med innseilingen til Bergen. Boligen ligger høyt og fritt med utsøkte solforhold og kort vei til Fjellveien, Stoltzekleiven, Byfjellene og Bergen sentrum hvor man finner alle daglige servicetilbud. Skoler og barnehager er å finne i nærområdet. Eneboligen går over 2 etasjer og er oppført i 1964. Eneboligen har for det meste opprinnelig standard, og oppussing og modernisering må påregnes.

Huset har en stor og romslig stue med åpen kontorløsning og adkomst til spisestue med store vindusflater og mye naturlig lysinnslipp. Stuen og spisestuen er av generøs størrelse med 2,58 meter takhøyde, og god plass til ulike møbleringsløsninger som spisegruppe og sofa med bord. Fra stue og spisestue er det nydelig sjøutsikt, og i hagen og på terrassen er det utsøkte solforhold.

Boligen har en funksjonell planløsning og kjøkkenet ligger lett tilgjengelig fra spisestuen. I huset er det 4 soverom. Hovedsoverommet er romslig med plass til stor seng og godt med garderobe. De 3 øvrige soverommene er har god plass til seng og annet ønsket soveromsmøblement.

Eneboligen har to bad, og et wc. Begge badene ligger i underetasjen og har behov for generell oppussing og modernisering.

I tillegg er det 3 praktiske innvendige boder på til sammen 14 kvm. I tillegg er det en utvendig bod med plass til ytterligere oppbevaring

Velkommen til visning

Byggeår

1964

Bruksareal per etasje

Underetasje: 82 kvm BRA.
1. etasje: 99 kvm BRA.
Utvendig bod: 5 kvm BRA.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

602m2

Parkering

Parkering på eiendommen.
For øvrig parkering langs offentlig vei etter gjeldene bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Underetasje: 2 bad entré, hall med trapp og 4 soverom. S-rom: 2 boder på 10 kvm. 1. etasje: Hall med trapp, kjøkken, stue/kontor, spisestue, vaskerom og wc. S-rom: Bod på 4 kvm.

Beskaffenhet

Opparbeidet tomt med plen, busker/beplantninger i skrånende eiendom.

Oppvarming

Elektrsik oppvarming.
Gulvvarme i bad.
Peis og vedovn.

Energimerking

Eiendommen er ikke energimerket. Energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G legges derfor til grunn. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrappport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-11-2021

Meny