Kvernslåttvegen 17, 5237 Rådal

Flott 4-roms leilighet med gjennomgående høy standard og god planløsning! Sentralt – Gode solforhold – Nytt i 2005

Kvernslåttvegen 17
5237 Rådal

Sameiet Rondo Park

Flott leilighet i første etasje med god og funksjonell planløsning. Leiligheten har følgende romfordeling: Første etasje: entre/gang, bad/vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue. I tillegg har leiligheten tilhørende garasjeplass og ekstern bod på 5 m² i underetasjen.

Standard

Velkommen til Kvernslåttvegen 17! En flott leilighetet i første etasje med god og funksjonell planløsning. Leiligheten fremstår som lys og luftig med gjennomgående god standard og fine brukskvaliteter.

Du ønskes hjertelig velkommen av en romslig og luftig entré/gang. Førsteinntrykket er solid - lyse overflater og 3 stavs eik parkett på gulvet. Her finner du en stor og praktisk garderobe og god plass til annet ønskelig oppbevaringsmøblement, samt god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy.

Videre ledes du naturlig inn på kjøkkenet. Innbyende kjøkken med eik fyllingfronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer: stekeovn, keramisk platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Rommet har kjøl-/fryseskap i børstet stål. 3 stavs eik parkett på gulv og malte overflater på vegger og tak.

Inngang til stue fra kjøkken. Lys og imøtekommende stue med store vindusflater som sikrer god romfølelse og godt med naturlig lysinnslipp. Dette blir familiens samlingspunkt hvor enn kan nyte kvalitetstid sammen med venner og familie. Rommet har god plass til sittegruppe og annet ønskelig møblement. Utgang til hage fra stue og kjøkken.

Leilighetens har totalt tre soverom på henholdsvis 10,2 m², 10,1 m² og 7,8 m² med god plass til seng av ulik størrelse og annen preferert soveromsinnredning. Soverommene har store vinduer som gir godt med naturlig lysinnslipp.

Flott bad innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, samt vannboren gulvvarme. Rommet inneholder vegghengt wc, dusj med foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Badet har avtrekksventil og røropplegg for vaskemaskin.

Alt i alt er dette en fin leilighet med fin standard og god planløsning.

I tillegg har leiligheten tilhørende garasjeplass og ekstern bod på 5 m² i underetasjen.

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

Første etasje: 92 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1795m2

Parkering

Leiligheten disponerer en (1 stk) garasjeplass med el-bil lader i felles lukket garasjeanlegg (u-etg).
Heisadkomst fra garasje til leilighetsplan.
2 stk gjesteparkeringer for besøkende til sameiet.

Det gjøres oppmerksom på at elbil lader tilhørende enheten muligens er av feil type - og styreleder opplyser at den kanskje må byttes til riktig type - på eiers regning.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre/gang, bad/vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue.

Beskaffenhet

Arealet er felles for sameiet.
Pent opparbeidet fellesareal som består av veier/ parkeringsplasser, lekeplass, bed, plen og beplantning.
Aktuell leilighet har hage i front med belegningsstein og plen.

Oppvarming

Radiator ovn i stue, kjøkken og på soverom.
Fjernvarme leveres fra BKK (også varmtvann via fjernvarme).
Vannboren gulv-varme på bad/ vaskerom.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-11-2021

Meny