Uteflorsvegen 50, 5392 Storebø

Flott 2-roms leilighet med god planløsning og fine brukskvaliteter! Nærhet til skoler, barnehager, butikk og sjø.

Uteflorsvegen 50
5392 Storebø

Utegarden sameie

Flott 2-roms leilighet med følgende romfordeling: Kjeller: bad, stue/kjøkken, soverom og vindfang. Tilhørende ekstern bod i 5 m² i samme etasje.

Standard

Velkommen til Uteflorsvegen! En flott og innbydende 2-roms leilighet med god planløsning og flotte brukskvaliteter. Boligen har en flott beliggenhet i et veletablert boligområde på Storebø. Fra leiligheten er det kort vei til sjø, butikk, skoler og barnehager.

Du ønskes velkommen av en lys og luftig entré. Førsteinntrykket er solid - med laminat på gulvet og tidsriktige farger på vegger.

Fra entréen ledes du naturlig inn på leilighetens kjøkken. Flott Ikea kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Kjøkkenet har kitchenboard mellom benkeplate og overskap, samt ble det i 2019 montert magnetventil (lekkasjestopper). Kjøkkenet ble malt i 2019.

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stue. Innbydende stue malt i tidsriktige farger og laminatgulv. Stuen fremstår som lys og luftig med god plass til sitte- og spisegruppe hvor en kan nyte kvalitetstid med venner og bekjente. Rommet presenter mulighet for oppbevaringsmøblement og annet ønskelig møblement. 

Videre ledes du naturlig inn på leilighetens bad. Pent bad med keramiske fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med vegghengt wc, dusj med foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Mekanisk avtrekk. Ca. 120 liters varmtvannstank fra 2007 på badet.

Leiligheten har ett soverom med god plass til seng av ønskelig størrelse og annet preferert soveromsmøblement. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe.

Alt i alt er dette en flott leilighet med gode brukskvaliteter og gjennomgående god standard.

Velkommen til visning!

Byggeår

1960

Bruksareal per etasje

Kjeller: 42 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1340m2

Parkering

Fast parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer bad, stue/kjøkken, soverom og vindfang.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt som er pent opparbeider

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad/vaskerom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Energimerking er ikke pålagt på boliger under 50 m².

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

26.06.2023

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-07-2023

Meny