Litleholten 9, 5239 Rådal

Nydelig enebolig med solrike uteplasser, fin tomt og garasje. Gangavstand til skoler, barnehager, Lagunen og Bybanen!

SOLGT

Benjamin Strømsnes Wigum

Salgsleder / Eiendomsmegler

48 88 84 00 / bw@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Litleholten 9
5239 Rådal

Første etasje: hall m/trapp, kjøkken, stue, vaskerom og WC. Andre etasje: hall m/trapp, tre soverom og bad. Boligen har tilhørende garasje. Deler av garashen bke innredet for beboelse i 2014 (ikke godkjent).

Standard

Boligen ligger flott til i et stille og rolig nabolag på Rådal. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plen, beplantning og naturskifer.

Entreen ligger i byggets første etasje. Når du trår over dørstokken blir du møtt av et lyst og romslig inngangsparti, med god plass til sko- og yttertøy. Gulvet er flislagt med gulvvarme. Fra entreen er det adkomst til gjestetoalett, stue og andre etasje.

Boligen har flere gode rom. I første etasjen har du to romslige stuer. Fargene er holdt i mørke delikate farger som står godt til parketten. Vindusflatene sikrer rommene mye naturlig lys.

Fra stuen er det utgang til en skjermet sørvestvendt terrasse belagt med skiferstein. De gode solforholdene og den frodige hagen gjør dette til det perfekte stedet for varme sommerdager.

Boligens kjøkken er stort og romslig. Gulvet er belagt med parkett og veggene her holdt i hvitt. De store vindusflatene gir rommet et rikt lysinnslipp. Planløsningen gir god plass til spisegruppe. Her kan du nyte søndagsfrokosten med familien, eller et herlig måltid med gode venner. Kjøkkenet er levert av Sigdal. Innredningen har hvite profilerte fronter og heltre benkeplate. Det er lagt fliser mellom benkeplaten og overskapene. Det er integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert ventilator med mekanisk avtrekk (villavent motor fra 2018).

Gjestetoalettet er flislagt med varme i gulv. Rommet inneholder toalett, servant, speil og belysning.

Boligen har et separat vaskerom, med adkomst fra utsiden og kjøkken. Rommet er flislagt med varme i gulv. Rommet inneholder stålvask, sentralstøvsuger og varmtvannsbereder. Det er opplegg for vaskemaskin.

Boligen har tre soverom, hvor av alle er praktisk plassert i boligens andre etasje.

Badet (pusset opp i 2010/2012) ligger i andre etasje, og er helfliset med varme i gulv. Rommet inneholder vegghengt toalett, dobbel servant med innredning, speil, belysning og dusjnisje med glassvegg. Det er mekanisk avtrekk.

Boligen har tilhørende dobbelgarasje med ladeanlegg for elbil.

Deler av garasjen er innredet for beboelse (ikke søkt/godkjent). Det er et lyst og pent kjøkken med hvite slette fronter og laminert benkeplate. Det er integrert stekeovn og platetopp. Ventilatorhette med mekanisk avtrekk. Det er flislagt gulv med varmekabler. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Det innredet med toalett, dusjhjørne med glassdører, servant med innredning, speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin. I overetasjen finner du stuen. Det lyse tregulvet står godt til de lyse veggene. Innred med sofa, seng, kommode og annet passende møblement.

Byggeår

1992

Bruksareal per etasje

Boligen strekker seg over to plan, og har et totalt bruksareal på 137 m².
- Første etasje: 87 m²
- Andre etasje: 50 m²

Garasjen har et totalt bruksareal på 60 m².
- Første etasje: 46 m²
- Loft: 14 m²

Arealangivelsen er hentet fra vedlagt tilstandsrapport, datert 12.10.2021. Megler har ikke kontrollmålt leiligheten.

Tomteareal

807m2

Parkering

Boligen har tilhørende garasje. Det er installert ladestasjon for elbil på husvegg.

Arealbeskrivelse

Første etasje: Hall m/trapp (9,3 m²), kjøkken (20,5 m²), stue (48,5 m²), WC (2,2 m²) og vaskerom (3,3 m²) Andre etasje: Bad (8,7 m²), hall m/trapp (9,4 m²), soverom 1 (7,3 m²)(gulvareal 10,5 m²), soverom 2 (7,5 m²) og soverom 3 (15,5 m²)

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad
- Varmekabler i hele første etasje
- Peis (ikke rentbrennende)

Fra 2021 ble det forbud mot ikke rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes.

Energimerking

Energikarakter E og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger

Tilstandsrapport

12.10.2021

Tilstandsrappport utført av

David Bryn

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-11-2021

Meny