Leitet 110, 5650 Tysse

Sjarmerende hytte med mye sengeplass, utsikt og 100 kvm terrasse! Umiddelbar nærhet til turterreng – sommer som vinter.

SOLGT

Benjamin Strømsnes Wigum

Salgsleder / Eiendomsmegler

48 88 84 00 / bw@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Leitet 110
5650 Tysse

Første etasje: entré, stue, kjøkken, bad, soverom og to boder. Loft: Et rom som selger har benyttet som loftstue og to rom som selger har benyttet som gjesterom/barnerom. Takstmann opplyser følgende: Soverommene/loft er ikke godkjent grunnet lav takhøyde og manglende rømningsvei.

Standard

Innbydende og koselig hytte med strålende planløsning, mye sengeplass og særtrekk som er lett å like.

Hytten har god standard på innvendige overflater, innredning og utstyr. Inngangspartiet er lyst og pent med god plass til knagger og hyller for oppheng av yttertøy. I tilknyttning til inngangspartiet er finner man en praktisk bod - perfekt for oppbevaring av friluftsklær og annet utstyr.

Fra inngangspartiet trer du inn i boligens naturlige samlingspunkt, stuen. God takhøyden i samspill med og store vindusflater gir stuen en lys og luftig atmosfære. Det er lyse overflater på vegger og listverk. Stuen er av den riktige størrelsen og gjør det enkelt å innrede etter egen smak og stil. Her er det plass til ønsket sofa- og spisegruppe for å samle venner og familie til et slag yatzy, eller en hyggelig middag med god mat og drikke.

Fra stue og spisestue er det en åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har profilerte fronter i tre/eik, laminert benkeplate og rikelig med skap- og benkeplass. Her er liggr alt til rette for å imponere med nye og spennende oppskrifter!

Badet er sjarmerende innredet med tregulv og panel på vegger. Rommet inneholder toalett, dusjkabinett og servant med innredning. Badet har naturlig avtrekk via vindu og sluk under kabinett.

Soverommet måler 8,2 kvm og gir godt med plass til seng av ønsket størrelse og annet passende møblement.

På loftet finner man et rom som selger har benyttet som loftstue og to rom selger har benyttet som gjesterom/barnerom. Loftet har et gulvareal på 30 kvm. Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger bygningstegninger i kommunens arkiver, og at det derav er det uklart om loftstue og de to rommene selger har benyttet som gjesterom/barnerom er godkjent som rom for varig opphold. Takstmann opplyser følgende: soverommene/loft er ikke godkjent grunnet lav takhøyde og manglende rømningsvei.

Hyttens terrasse måler ca. 100 kvm, og er den perfekte plassen til å finne roen etter lange skiturer, eller når påskesolen varmer som mest.

Alt i alt er dette en strålende hytte som med sitt innhold, planløsning og særpreg vil gi de perfekte ramme for minnerike opplevelser på fjellet.

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

Første etasje: 66 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

527m2

Parkering

Parkering rett ved hytten eller på felles oppstilling ca. 150 meter fra hytten.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, kjøkken, stue og soverom.

Beskaffenhet

Eiet naturtomt med opparbeidet innkjørsel.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Fast brensel

Tilstandsrapport

05.10.2021

Tilstandsrapport utført av

David Bryn

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-12-2021

Meny