Lyngfaret 70C, 5172 Loddefjord

SOLGT! Pen 4-roms leilighet med fast garasjeplass og terrasse på 20 kvm – Varmtvann inkl. i felleskostnadene

Lyngfaret 70C
5172 Loddefjord

Lyngfaret Borettslag

Andelsbrevnummer

33

Tiltalende 4-roms leilighet i høy 1. etasje. Inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom, wc og innvendig bod. Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Tommy Kaland har gleden av å presentere Lyngfaret 70C, en romslig og innbydende 4-roms leilighet med terrasse på 20 kvm sentralt i Bergen Vest. Dette er en lys og stilren leilighet med god planløsning oppusset og modernisert i senere år med bl.a. nymalte overflater, nyere gulv, kjøkken fra 2018, og bad med rørfornying tatt i regi av borettslaget i 2020. Det er fin utsikt over nærområdet og felles arealer, samt kort avstand til dagligvarebutikk, kjøpesenter, kollektivtransport, barnehage og skoler. Det er flotte turområder like i nærheten, samt idrettsanlegg, treningssenter, badeland og ishall i nærområdet. Beliggenheten i høy 1. etasje er ypperlig for både barnefamilier og eldre.

Fra inngangspartiet i høy 1. etasje kommer man inn i en romslig entré, hvor en videre har adkomst til alle boligens rom. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko, i tillegg til ytterligere lagringsplass i innvendig bod på 3,1 kvm med garderobeløsning og god oppbevaringsplass.

Stuen er romslig og har god takhøyde på 2,53 cm med god plass til stor sittegruppe, spisebord og annet ønskelig møblement. Det er en delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med innredning fra 2018 med glatte hvite fronter, kompositt benkeplate, ventilatorhette i børstet stål og følgende integrerte hvitevarer: Platetopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenet har downlights, samt godt med skap- skuff- og benkeplass, Fra stuen er det adkomst til en fin terrasse på 20 kvm.

Leiligheten har nytt bad fra 2020 med badekar og opplegg for vaskemaskin tatt i regi av borettslaget sammen med rørfornying. Badet består av tidløse keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, avtrekksventil og inneholder: Vegghengt wc, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Det er røropplegg for vaskemaskin.
Det er også et praktisk separat toalettrom i leiligheten, perfekt for gjester og travle hverdager.

Boligen har tre gode soverom, hvor hovedsoverommet er på hele 11,7 kvm. Her er det plass til både stor dobbeltseng, nattbord og skrivepult. Soverom 2 og 3 er på 10,6 og 8,3 kvm med plass for seng og annet ønskelig soveromsmøblement.

Dette er en flott leilighet med mye lys, romslig terrasse og kort avstand til utallige servicetilbud og rekreasjonsmuligheter. Leilighetens innredningsløsninger og arealeffektive planløsning gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste. Velkommen til visning!

Byggeår

1974

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

16200m2

Parkering

Det medfølger garasjeplass, fast plass (nr 33).

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom og wc. S-rom: Bod på ca. 3,1 kvm

Beskaffenhet

Fellesareal opparbeidet med asfaltert innkjørsel og p-plasser, interne stier, plener, lekeplass/område med stativer, busker/beplantninger, mm. Flatt rundt blokk med knaus bak bygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

TILSTANDSRAPPORT BOLIG - Bygningsteknisk gjennomgang med arealmåling

Tilstandsrappport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-11-2021

Meny