Bankvegen 2, 5265 Ytre arna

Rehabilitert bolighus med fem godkjente leiligheter – Tak, kledning, vinduer skiftet i 2020 – Velegnet for seksjonering

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Bankvegen 2
5265 Ytre arna

Flott og godt utvendig vedlikeholdt eiendom med følgende innhold: U.etasje: Entrè/gang, stue/kjøkken, soverom og bad. 1.etasje(kortside):Entrè/gang, trappegang, to soverom, kjøkken og bad. 1.etasje(langside): Trappegang, vaskerom, entrè, gang, to soverom, stue, kjøkken og bad. 2.etasje: 67,4m²: Felles trappegang, entrè/gang, to soverom, stue, kjøkken, bad og toalett. 2. etasje 47,1m²: Felles trappegang, entrè/gang, ett soverom, stue, kjøkken og bad. Loft:Trappegang, gang, stue, tre soverom, kjøkken, bad og bod. Fire utvendige boder og gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Standard

Kaland & Partners ved Tommy Kaland har gleden av å presentere det ærverdige bankbygget i Ytre Arna, som fra 1893-1957 huset Haus Sparebank, og i tiden etter har tjenestegjort og vært brukt som barnehage/SFO og utleieleiligheter. Eiendommen består i dag av fem godkjente enheter, og har tidligere vært seksjonert til fem leiligheter.

Alle 31 vinduer i bygget er skiftet siste to årene, samt kledning og tak. Skifer-taksteinen er spikret om/utbedret. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og tatt vare på utvendig, men har behov for rehabilitering av innvendige flater, samt rør-tilkoblinger. Selve inntaksrør for kloakk er erstattet i plastrør helt inn til eiendommen, og herifra bør man få erstattet de innvendige etterhvert. Tomten er på i underkant av 1,4 mål, og har flere gode utnyttelsesmuligheter for opparbeiding av grøntareal, parkeringsdekke og mye mer.

Velkommen inn!
Underetasje: Entrè/gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Denne leiligheten er ikke godkjent innredet, og det finnes heller ikke bygningstegninger som bekrefter/avkrefter godkjent løsning.

1.etasje(inngang kortside): Her har man tilrettelagt inngangsparti for rullestolbrukere, etterfulgt av entrè/gang, trappegang, to soverom, kjøkken og bad.

1.etasje(inngang langside): Før man kommer inn hoveddøren kommer man til en stor, gruset parkeringsplass med godt boltrerom for en rekke biler, samt fire utvendige boder. Velkommen inn i en romslig trappegang, etterfulgt av vaskerom, entrè, gang, to soverom, stue, kjøkken og bad.

2.etasje: I denne etasjen finner man to leiligheter på henholdsvis 67,4m² og 47,1m². Planløsningen innehar i dag trappegang, to stk entrè/gang, to stuer, to bad, to kjøkken, toalett og hele tre soverom. Denne etasjen var tidligere benyttet av banksjefen i sin helhet, men har siden blitt delt opp i to enheter.

Loft: Loftsleiligheten er på 64kvm i målbart areal, og innehar i dag trappegang, gang, stue, tre soverom, kjøkken og bad.

Spennende prosjekt for den rette, med gode muligheter for utleie. Eiendommen har også tidligere vært seksjonert. Huset har i sin helhet ifølge selger vært utleid, samt vært benyttet til både SFO/barnehageordninger i regi av kommunen.

Flott beliggenhet med nærhet til sjø, barnehage/barneskole, dagligvarer, turområder og bussholdeplass som er like nedenfor huset.

Hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

1893

Bruksareal per etasje

U.etasje:66m²
1.etasje:134m²(èn leilighet på 62m², og èn på 72m²)
2.etasje:119m²(èn leilighet på 47,1m² og èn på 67,4m²)
Loft:64m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1394m2

Parkering

Parkering til en rekke biler på eiendommen.

Energimerking

Eiendommen er ikke energimerket. Energimerke RØD G legges derfor til grunn. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-11-2021

Meny