Vardeveien 101A, 5141 Fyllingsdalen

Flott enderekkehus på Varden! God planløsning og fine brukskvaliteter ? to altaner ? gode solforhold og fin beliggenhet.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Vardeveien 101A
5141 Fyllingsdalen

Haakonsvern borettslag

Andelsbrevnummer

165

Enderekkehus over to plan + underetasje bygget i 1963. Boligen har følgende romfordeling: Underetasje: trapp/gang, kjellerstue og soverom Første etasje: entré, vaskerom, gang, kjøkken, bad og stue Andre etasje: trapp/gang og to soverom. Utgang til altan på 12,5 m² fra stue i første etasje og utgang til altan på 16 m² fra soverom i andre etasje.

Standard

Velkommen til Vardeveien 101A! Et innbydende enderekkehus over to plan + underetasje bygget i 1963. Boligen fremstår som lys og luftig med god og funksjonell planløsning og flotte brukskvaliteter.

Du ønskes velkommen inn av en lys og luftig entré. Førsteinntrykket er solid - keramiske fliser på gulvet og malte strie vegger. Her kan man henge av seg yttertøy og sette fra seg sko, samt finnes det mulighet for oppbevaringsmøblment om ønskelig.

Fra gangen ledes du naturlig inn mot stuen. Stor og romslig stue med god plass til både sitte- og spisegruppe. Rommet har store vindusflater som skaper god romfølelse og sikrer god med naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til altan på 12,5 m² hvor en kan nyte deilig vær!

Fra gangen er det inngang til boligens kjøkken. Pent kjøkken med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Inneholder innredning fra 2002, røropplegg for oppvaskemaskin og ventilator. Rommet har keramiske fliser på gulvet og malte vegger og tak. Keramiske fliser mellom benk og overskap.

Badet har keramiske fliser på gulv og baderomspanel på vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusjnisje med skyvedør, servant med møblement, speil og belysning. Badet har luftventil.

I denne etasjen finner du også boligens vaskerom. Rommet har keramiske fliser på gulv og malte strie vegger. Vaskerommet inneholder utslagsvask og røropplegg/sluk for vaskemaskin. Rommet har luftventil.

Fra stuen i første etasje ledes du naturlig opp trappen til andre etasje. I denne etasjen finner du to soverom på henholdsvis 11,5 m² og 9,1 m². Begge soverommene har god plass til seng av ønskelig størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement.

I boligens underetasje finner du en romslig kjellerstue med plass til sittegruppe hvor en kan trekke seg vekk etter lange dager eller nyte en stille og rolig helg!

I denne etasjen finner du også et soverom på 6 m² med plass til seng av ulik størrelse, samt ønskelig soveromsmøblement.

Alt i alt er denne et fin og innbydende bolig med gjennomgående bra standard og god og funksjonell planløsning - velkommen til visning!

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

Underetasje: 28 m²

Første etasje: 49 m²

Andre etasje: 31 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

74152m2

Parkering

Felles parkeringsplass på oppsiden av boligen

Beskaffenhet

Arealet er felles for laget, naturlig oppdelt mellom boenhetene.
Opparbeidet med diverse interne veier/ parkeringsplasser, gangveier, murer og grøntarealer

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i kj-stue og på soverom underetasje, samt bad 1 etg

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport er datert 07.10.2021

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

31-12-2021

Meny