Kringsjåveien 38, 5162 Laksevåg

Enebolig med stort potensiale og sentral beliggenhet på Laksevåg! Oppussingsobjekt. Nærhet til det meste.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kringsjåveien 38
5162 Laksevåg

Enebolig over tre plan med følgende romfordeling: Første etasje: to ganger, bad, wc, kjøkken, stue og to soverom. Loft: gang, stue og soverom: Kjeller: kjeller Hems ved bad: boder.

Standard

Velkommen til Kringsjåveien 38 - en historisk enebolig sentralt på Laksevåg. Boligen har en fin beliggenhet med flott utsikt utover Byfjorden, Bergen sentrum, Nordnes, Sandviken og Fløyen. Boligen har moderniseringsbehov - her kan du skape ditt drømmehjem.

Eiendommen er blant de eldste bevarte husene på Laksevåg. Da huset ble oppført i 1864 lå tomten i utmarken litt utenfor den tette trehusbebyggelsen i gamle Laksevåg sentrum. Huset er preget av historie og ble i sin tid bygget av en mann ved navn Zacharias Zachariassen. Zachariassen fant omsider kjærligheten med en ung kvinne ved navn Marthe Dorthea Hansdatter og i 1877 døde Zachariassen. Marte ble sittende igjen med tre barn og et hus. For å klare forpliktelsene sine begynte hun å vaske klær for folk og huset ble utvidet på baksiden for å gi tørkeplass under tak. Tilbygget på baksiden av huset kom etter 1877 og arken ble påbygget i 1925. Se vedlagt dokument i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Første etasje:

Badet er innredet med belegg på gulvet og treverk/baderomsplater på vegger. Rommet inneholder wc, servant, dusj med foldedører i glass, speil og belysning.

Eldre wc innredet med trekverk/baderomspanel på vegger. Rommet er innredet med toalett.

Boligens kjøkken har plassbygget kjøkkeninnredning, hvor deler trolig er fra byggeår. Innredet med kjøkkenbenk med skuffer, skap og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har komfyr og kjøleskap.

Lys og romslig stue med store vindusflater som gir god romfølelse og sikrer godt med naturlig lysinslipp. Stuen har god plass til sitte og spisegruppe, samt annet ønskelig møblement.

Denne etasjen har to soverom med plass til seng av ulik størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement.

Loft:

I denne etasjen finner du en romslig stue med god plass til sittegruppe og annet ønskelig inventar.

Her finner du også et soverom med plass til seng av ønskelig størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement.

Boligen har en kjeller på henholdsvis 17 m² og en hems på 16 m² med gode lagringsmuligheter.

Byggeår

1864

Bruksareal per etasje

Første etasje: 61 m²
Loft: 24 m²
Kjeller: 17 m²
Hems ved bad: 16 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

462m2

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer tre ganger, bad, wc, kjøkken, to stuer, tre soverom

Beskaffenhet

Skrånende tomt. Tomten er i hovedsak bebygd.
Det er etablert trapp langs med huset. Bakre del av tomten er gjengrodd.

Oppvarming

Installert varmepumpe.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Fredrik Enger

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-11-2021

Meny