Grunnavågsvegen 79, 5354 Straume

Nydelig enebolig over ett plan med herlig beliggenhet og strålende solforhold! Barnevennlig boområde. Godt med parkering

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Grunnavågsvegen 79
5354 Straume

Meget pen enebolig over ett plan med blindkjeller og koffertloft. Bygget i 1973, modernisert og oppusset i 2020/2021. Inneholder: Entre/gang, 3 soverom, 2 bad, stue/kjøkken, vaskerom, 2 boder, bi-inngang og sportsbod med utvendig adkomst. Boligen har en god og funksjonell planløsning, og skråhimling i stue med høyeste punkt på 2,8 m gir et romslig inntrykk. Vesentlig oppgradert/rehabilitert innvendig i 2021. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde i Grunnavågsvegen på Foldnes.

Standard

Kaland & Partners ved Tommy Kaland har gleden av å presentere denne nydelige eiendommen på idylliske Foldnes. Eneboligen har en barnevennlig beliggenhet i et populært og etablert nabolagmed meget gode solforhold. Her er det virkelig anledning til å leve det gode liv i en helt nyoppusset bolig med moderne fasiliteter, materialer og fargevalg. Fra eiendommen er det kort avstand til lekeplass, barnehage, skole og idrettsanlegg. Videre er det gode og varierte turmuligheter i nærområdet, samt kort vei til sjø og badeviker. En kjapp biltur unna ligger Sartor senter og Sotra Kystby med alt av fasiliteter og servicetilbud. Boligen som går over ett plan er betydelig oppgradert og modernisert det siste året. Det er enkel og trappefri adkomst, flere gode rom, en en meget funksjonell planløsning, og 3 boder med gode lagringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med utsikt og fine solforhold. Boligen har tre soverom, to nyoppussede bad, nyoppusset vaskerom, en romslig stue med peis, og et nytt og moderne Marbodal kjøkken med integrerte hvitevarer. Det er god parkering på nyasfaltert gårdsplass med elbil-lader. På eiendommen er det ellers en pent opparbeidet tom med familievennlig og idyllisk beliggenhet nær sjø i naturskjønne og maritime omgivelser.

Eneboligen i Grunnavågsvegen 79 har følgende planløsning og kvaliteter:

Når du trår over dørstokken, blir du møtt av en lys og romslig entré. Det er plass til garderobe og ellers rikelig med oppbevaringsplass til yttertøy og sko.

Fra entreen ledes du naturlig inn i stuen. Dette er et lyst og luftig rom med store vindusposter som tillater dagslyset til å flomme inn. Gulvet er belagt med nytt moderne gulv med gulvvarme som står godt til de delikate fargevalgene på veggene. Skråhimlingen med takhøyde på opp til 2,8m i stuen gir rommet et luftig og romslig preg. Planløsningen gjør det enkelt å innrede med sofa av ønsket størrelse, salongbord og annet passende møblement. Det er peis med glassfront i stuen, som gjør det enkelt å holde boligen varm og lun hele året. Fra stuen er det utgang til en trivelig terrasse med utsikt og gode solforhold.

I stuen er det en åpen løsning mot kjøkkenet, noe som gjør rommet meget sosialt og passende det både hverdag og fest. Den moderne kjøkkeninnredningen er ny i 2021 og er levert av kvalitetsleverandøren Marbodal. Innredningen har slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Hvitevarene er levert av Siemens av typen studio line og omfatter: Stekeovn, micro, platetopp med induksjon,
ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Her er det spotlights i himling og rikelig med skap- og benkeplass - alt lagt til rette for små og store kokkekunster.

I tilknytning til kjøkkenet og stuen er et av boligens nyoppussede (2021) og moderne bad. Det tiltalende badet har keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, elektrisk avtrekk og spotlights (LED) i himling. Baderommet inneholder: Vegghengt wc, dusj med glassdører, servant med møblement, speil og belysning.

Fra kjøkkenet ledes du videre inn i et meget praktisk og nyoppusset (2021) vaskerom. Via vaskerommet er det også tilgang til to boder med god oppbevaringsplass, samt en egen ytterdør som gjør det praktisk når små barn med skittendøy kommer hjemm etter lek og moro. Vaskerommet har keramiske fliser på gulv med varmekabler, malt platekledning på vegger og elektrisk avtrekk, utslagsvask i benkeskap, og røropplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen har tre gode soverom. Hovedsoverommet har god plass til å innrede med seng av ønsket størrelse, nattbord og annet passende møblement. Soverommene holder god størrelse og kan innredes med seng av ønsket størrelse, nattbord, garderobeløsning og annet passende møblement. De er alle pent og moderne oppusset med moderne farger og materialvalg.

I tilknytning til soverommene ligger det andre nyoppussede badet. Badet er innbydende og moderne innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, elektrisk avtrekk og spotlights (LED) i himling. Baderommet inneholder: Vegghengt wc, dusj med glassdører, servant med møblement, speil og belysning.

Velkomen til denne lekre og moderne oppussede boligen hvor det er godt med parkering, enkel adkomst, barnevennlig og hvor en kan flytte rett inn!

Selger opplyser eller nærmere om at følgende oppussing og oppgraderinger nylig er utført:

Elektrisk  2021.
Hele elektrisk anlegg i huset er byttet til nytt.
- Nytt Hoved inntak, sikringsskap, Elbil lader, varmekabler(elfelx) i alle rom utenom soverom og boder.
- Smarthus løsning med spotter inne og ute reguleres via app, mulighet for oppgradering til app styring av varmekabler.
- "velkommen" og "godbye" bryter (alt lys går av / på med et trykk ved inngangsdør.
- Elektrisk anlegg i ute bod er ikke oppgradert.

Rør 2021.
Hele rørsystemet er byttet til rør-i-rør (Sanipex) fra inntak i krypkjeller.
- Ny 200 liter varmtvanns tank i teknisk rom hvor også"fordelerskapet" er montert.
- Sluk/avløp byttet til hoved inntak i krypkjeller.

Bygg 2021.
- Ny Takstein (skiftet) .
- Nye takrenner, nedløp, loddbord og vindski.
- Noe kledning byttet, liggende kledning på gavlveggene er byttet i sin helhet.
- Nymalt utvending sommer 2021
- Alle yttervegger er etter isolert med 5cm glave, (fra innsiden).
- Alle innvendige tak/vegger er gipset, sparklet og malt.
- Vindu/dører er fra 2017-2018, (i henhold til tidligere eier).
- Innvendige gulv i stue, kjøkken, soverom og gang er lagt ny med laminat av typen "Room Max Beige".

Kjøkken 2021.
Marbodal kjøkken med Siemens studio line hvitevarer.

Bad 2021.
Begge bad renovert med gulvstøp, varmekabler, membran og er helfliset.

Byggeår

1973

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og er på 141 kvm BRA.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

682m2

Parkering

Det er parkering på tomten. Det er montert elbil-lader i 2021.

Arealbeskrivelse

Entre/gang, 3 soverom, 2 bad, stue/kjøkken, vaskerom, bi-inngang og utgang til hage fra stue. S-rom: 2 boder og sportsbod med utvendig adkomst.

Beskaffenhet

Pent opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel, gruset parti, skiferdekke på 28 kvm, plen og diverse prydbusker.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler på begge badene og i alle rom foruten soverom og boder.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-11-2021

Meny