Fosswinckels gate 53, 5008 Bergen

Din nye 4-roms leilighet på Nygårdshøyden? God planløsning og takhøyde beliggende tett på byens yrende liv!

SOLGT

Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27 / amb@kapa.no

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Fosswinckels gate 53
5008 Bergen

Sameiet Fosswinckels Gate 53

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, soverom 3.

Standard

Fosswinckels gate 53 er plassert i en rolig gate på Nygårdshøyden, samtidig ligger det tett på byens yrende liv. Leiligheten er i en klassisk bygård hvor fasade ble malt i 2019. Vindu på soverom 1 og på bad er ny fra 2017. Leiligheten har en gjennomgående god standard og planløsning.

Du kommer inn i leiligheten gjennom en original inngangsdør. Det første som møter deg er en lys entré som ønsker deg velkommen. Førsteinntrykket er solid - det smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Boligen har god takhøyde på 2,65 meter som gir deg den gode bygårdsfølelsen.

Boligens entré gir plass for avheng av sko- og yttertøy. Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: stue, kjøkken, bad og tre soverom.

Stue |
Leilighetens samlingssted - stuen måler 25 kvadratmeter. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Stuens utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Det er god plass til både spise- og sofagruppe. Takhøyden i stuen er målt til 2,65 meter.

Kjøkken |
Kjøkkenet har tilkomst fra stuen og måler 13 kvadratmeter. Kjøkkeninnredningen (KalmarKök) har heltre benkeplate, slette fronter og fliser mellom benkeplate og overskap. Det er integrert stekeovn og platetopp og opplegg for vaskemaskin. Kjøkkenet er stort og romslig og gir god plass og boltre seg på når man skal lage mat. I det ene hjørnet på kjøkkenet er det plassert ovn (rentbrennende) som varmer godt på kaldere dager.

Bad |
Badet (opplyst fra 2006) måler 6 kvadratmeter og har fliser på gulv og vegger med downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og servant med innredning, speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin.

Soverom |
Leiligheten har totalt tre soverom. Disse måler 12,8, 8,5 og 7,7 kvadratmeter. Soverommene er romslig, luftig og malt i behagelige farger. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bod |
Stor tilhørende bod i kjeller på 15 kvadratmeter.

Byggeår

1890

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 81 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

142m2

Parkering

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 2: Nygård. Du må ha gyldig sonekort synlig i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: kr 3 036 per periode (seks måneder).
EL-bil: Beboere med elbil betaler 1/2 pris for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon.

Arealbeskrivelse

Bad (6 m²), gang (1,7 m²), entré(1,6 m²), kjøkken (13 m²), stue (25 m²), soverom 1 (12,8 m²), soverom 2 (7,7 m²), soverom 3 (8,5 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming
Varmekabler på bad
Peis (rentbrennende)

Energimerking

Oppvarmningskarakter: G. Energikarakter: ORANSJE.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 02.10.2021.

Tilstandsrappport utført av

David Bryn

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-10-2021

Meny