Sanddalskollen 45, 5225 Nesttun

Lys og flott 2-roms seniorleilighet (60+) med gjennomgående god standard og fine kvaliteter! Gode solforhold.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Sanddalskollen 45
5225 Nesttun

Sandalskollen borettslag

Andelsbrevnummer

2

Flott 2-roms leilighet i første etasje med følgende romfordeling: Første etasje: Entre (6,87 m²), stue (20,72 m²), kjøkken (8,06 m²), bad (6,65 m²), soverom (15,40 m²) og bod (5,43 m²).

Standard

Velkommen til Sanddalskollen 45!

En lys og fin 2-roms leilighet i byggets første etasje. Leiligheten presenterer fine kvaliteter og en gjennomgående god standard. Boligen ligger fint til i et rolig område på Nesttun med kort avstand til de fleste fasiliteter og servicetilbud. Laminat på alle gulv.

Du ønskes velkommen inn i en lys og luftig entré med god plass til å henge fra seg klær og sette fra seg sko. Rommet har store praktiske garderobeskap som sørger for god oppbevaringsplass. Videre ledes du naturlig inn i leilighetens stue. Stuen er god og romslig med plass til både sofa- og spisegruppe og den har store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til boligens terrassedekke på 8,5 m².

Tidløst kjøkken i fine lyse farger med hvite fronter, kjøkkeninnredning fra type HTH og laminat benkeplate. Kitchen board plater mellom skapinnredningen.

Stuen er det inngang til leilighetens soverom. Soverommet er på hele 15,40 m² med god plass til seng av ønskelig størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement.

Leilighetens bad har fliser på støpt gulv og baderomspanel på vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder toalett, innredning med servant, dusjhjørne og plass for vaskemaskin/tørketrommel. Mekanisk avtrekk fra våtrom.

Leiligheten har også en innvendig bod på 5,43 m² med inngang fra gangen.

Byggeår

2000

Bruksareal per etasje

Første etasje: 63 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

8545m2

Parkering

Forretningsfører opplyser at det er parkering i henhold til skilt og veimerking og at det er gode parkeringsforhold i borettslaget. Mulighet for leie av carport. Kontakt styret for mer informasjon.

Egne parkeringsplasser for gjester.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, bad, kjøkken, stue og soverom

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med grøntarealer og interne adkomstveier.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i alle gulv minus bod.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Rune Løseth

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-09-2021

Meny