Nyhavn 17, 5042 Bergen

Lekker og moderne 3-roms leilighet i bygg fra 2017! Gjennomgående høy standard og maritim beliggenhet.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Nyhavn 17
5042 Bergen

Sameiet Nyhavn 2

Leilighet i byggets tredje etasje. Utgang til altan på 14 m² fra stue. Leiligheten har følgende romfordeling: Inneholder: Entre, to soverom, vaskerom, bad, gang og stue/ kjøkken. Tilhørende ekstern bod og parkeringsplass i felles garasjeanlegg i underetasjen.

Standard

Velkommen til Nyhavn 17! En lekker og moderne 3-roms leilighet i bygg fra 2017. Boligen har gjennomgående høy standard og maritim beliggenhet med Gamle Bergen og Sandviken sjøbad som nærmeste nabo. Leiligheten har keramiske fliser i entré og 1 stavs eik parkett på resterende. Gulvvarme i hele leiligheten, minus vaskerom og soverommene.

En lys og luftig entréønsker deg velkommen inn. Førsteinntrykket er solid. Her bor man med fine kvaliteter, særegne løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr.

Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn gjennom gangen mot stuen. Romslig og lys stue med god plass til sitte- og spisegruppe. Her finnes det store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp. Herfra er det utgang til altan på 14 m². Stuen har en naturlig åpen løsning mot kjøkken.

Flott lyst kjøkken med slette hvite fronter og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer: stekeovn, keramisk platetopp, micro, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Kjøkkenet har malt platekledning på vegger og tak, samt keramiske fliser mellom benk og overskap. Spotlights i himlingen.

Lekker bad med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varme i gulvet. Rommet inneholder vegghengt wc, dusj med glass foldedør, servant med møblement, speil og belysning. Badet har spotlights (LED) i himling og avtrekksventil.

Leiligheten har to soverom på henholdsvis 10,8 m² og 6,7 m². Første soverom har god plass til seng av ønskelig størrelse og annet soveromsmøblement. Dette soverommet har også et praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det andre soverommet har plass til seng av ønskelig størrelse, ulike garderobeløsninger og annet preferert soveromsmøblement.

Leiligheten presenterer også et praktisk vaskerom på 4,3 m² med linoleumsbelegg på gulv og malt platekledning på vegger. Rommet inneholder utslagsvask, røropplegg/sluk for vaskemaskin. Her finnes Nibe varmepumpe (for varmt vann og gulvvarme) og sentral/skap for rør i rør system.

Alt i alt er dette en særegen, lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Tredje etasje: 91 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3016m2

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg i underetasjen.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, to soverom, vaskerom, bad, gang og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Arealet er felles for sameiet.
Pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, belegningsstein, bed, kaianlegg og diverse grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Vannboren gulv varme i hele leiligheten, minus vaskerom og soverommene.
Nibe varmepumpe for ventilasjon, varmt vann og gulv varme er plassert på vaskerom.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-10-2021

Meny