Dyrhaugen 5, 5236 Rådal

Ditt nye hjem på Skjold? Solrikt, flotte utearealer, barnevennlig og med stort potensiale!

SOLGT

Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27 / amb@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Dyrhaugen 5
5236 Rådal

Første etasje: bad, entré, gang, kjøkken, stue, soverom 1, soverom 2, kontor, trapperom. Under etasje: bad, gang/trapperom, gang, kjellerstue, soverom.

Standard

Eiendommen |

Velkommen til Dyrhaugen 5!

Innholdsrik og barnevennlig enebolig med stort potensiale. Eiendommen er plasser i en rolig gate og er ellers pent opparbeidet med asfaltert oppkjørsel, plen, beplanting, bed og trapp. Uteområdet har flere soner, du har store grøntarealer, samt god terrasse med utgang fra stue hvor grillmiddagene kan nytes. Det er gode solforhold på eiendommen, noe som utnyttes bra ved solcellepanel på taket. Her kan man spare strøm!

Første etasje |

Et lyst og luftig inngangsparti ønsker deg velkommen. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Inngangspartiet gir god plass for avheng av sko- og yttertøy.

Første etasje inneholder entré/gang, to soverom, kontor, stue, kjøkken og baderom.

De to soverommene er lyse og romslige. Det er god plass til seng i ønsket størrelse, garderobeløsning, hjemmekontor og annet passende møblement. Rommene måler 11,9 kvm, 6,4 kvm og 6,8 kvm. Du har også et kontor på 5,2 kvm.

Badet i første etasje er innredet med fliser på gulv og vegger med varme i gulv. Sanitærutstyr på badet er toalett, dusjkabinett og servant med innredning, speil, belysning.

Stuen måler 31,5 kvadratmeter. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. I dag er boligens stue innredet med spisegruppe plassert nærmest kjøkkenet. I senter av stuen er det plassert vedovn som varmer godt på kaldere dager. Det er utgang til terrasse fra stue. Terrassen måler 17,9 kvadratmeter og har gode solforhold.

Kjøkkenet er adskilt fra stuen, men har en delvis åpen løsning. Denne løsningen gir rommet et sosialt preg. Kjøkkenet er innredet med slette hvite fronter i høyglans og laminert benkeplate i laminat. Opplegg for oppvaskmaskin. Integrert ventilator med mekanisk avtrekk. Integrert kombi kjøl/fryseskap, stekeovn og platetopp. Fliser mellom benkeplate og overskap.

Underetasje |

Underetasjen måler totalt 62 kvadratmeter og inneholder bad, gang/trapperom, kjellerstue og soverom.

Badet i underetasjen måler 2,6 kvadratmeter og har fliser på gulv og vegger med varme i gulv. Badet er ellers innredet med toalett, dusjkabinett og servant med innredning, speil og belynsing.

Soverommet i underetasjen måler 11,1 kvadratmeter - innred med seng av ønsket størrelse, garderobeløsning og annet passende møblement. Kjellerstuen måler 20,9 kvadratmeter og kan benyttes til filmkvelder eller lekerom for barna!

Eiendommen har en fin beliggenhet i sentrale og rolige omgivelser med nærhet til Bybanestopp.

Byggeår

1964

Bruksareal per etasje

Første etasje: 80 kvm.
Under etasje: 70 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1016m2

Parkering

Det er godt med biloppstillingsplass på eiendommen.

Arealbeskrivelse

Første etasje:Bad (3,8 m²), entré(1,3 m²), gang (5,5 m²), kjøkken (9,2 m²), stue (31,5 m²), soverom 1 (6,4 m²), soverom 2 (11,9 m²), kontor (5,2 m²), trapperom (1,3 m²)

Under etasje:Bad (2,6 m²), gang/trapperom (18,3 m²), gang (6,5m²), kjellerstue (20,9 m²), soverom (11,1 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad og deler av underetasje (trolig kjellerstue/soverom).
Fast brensel.
Luft til luft varmepumpe i stue.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 11.09.2021.

Tilstandsrappport utført av

David Bryn.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-11-2021

Meny