Morvikbrekkene 10, 5124 Morvik

Enebolig over 2 plan med nydelig sjøutsikt og strålende solforhold i attraktivt og barnevennlig nabolag.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Morvikbrekkene 10
5124 Morvik

Enebolig over 2 plan, samt kjeller og blindloft bygget i 1917 og påbygget i 1997. Inneholder: 1. etg: Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, trapp/gang, kott og stue/kjøkken. Hems over del av 1. etg, (ikke målbart areal). 2. etg: Trapp/gang, 2 soverom og bad. Boligen har en funksjonell planløsning. Tomten på 1 267 m2 er opparbeidet med asfaltert vei/parkering, skiferdekke og plen. Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i Morvikbrekkene med fin utsikt og gode solforhold.

Standard

Enebolig med attraktiv og nydelig beliggenhet og strålende solforhold i barnevennlige Morvik. Fra eiendommen er det en fantastisk sjøutsiktt over Byfjorden mot Askøy. Boligen ligger høyt og fritt med utsøkte solforhold og kort vei til Åsane Senter, Horisont og Ikea hvor man finner alle daglige service tilbud. Skoler og barnehager er å finne i nærområdet. Eneboligen er oppført i 1917, tilbygget i 1997, og oppusset i 2014. Den går over 2 etasjer med tillegg av kjeller og loft, og holder en gjennomgående normalt god standard. Det er parkering på egen tomt.

Eneboligen har en stor og romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage og terrasse. Stuen har spotlights (LED) i himling, og er av generøs størrelse med plass til ulike møbleringsløsninger som spusestue og salong. Fra stuen er det nydelig sjøutsikt og i hagen og på terrassen er det utsøkte solforhold.

Moderne kjøkkeninnredning oppgradert i 2021 med nye kjøkkenfronter, benkeplate og flere hvitevarer. Det er slette hvite fronter med integrert håndtak, laminat benkeplate med kompositt vask og følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn (ny), keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin (ny) og kjøl-/fryseskap (ny). Det er lagt nyere gulv, det er malte overflater på vegger og malt himling med spotlights (LED).

I huset er det 4 soverom. Hovedsoverommet er meget stort, og ligger husets 2.etg. Her er det antikk vedovn, plass til stor seng og godt med garderobe. De 3 øvrige soverommene er har god plass til seng og ønsket soveromsmøblement. Det er spotlights (LED) på begge soverom i 2. etasje.

Eneboligen har to bad, ett i hver etasje.

Badet i 1. etasje er på 3,9 kvm og har skiferfliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger. Det er elektrisk avtrekkventil og spotlights (LED) i himling. Badet inneholder: Vegghengt wc, dusj med glass foldedører, servant med møblement og speil, samt røropplegg for vaskemaskin og sentral/skap for rør-i-rør system.

Badet i 2. etasje er på 7,6 kvm og har keramiske fliser på gulv og vegger, gulvvarme, lufteventil og spotlights (LED) i himling. Badet inneholder: Vegghengt wc, dusj med glassnisje, badekar, servant med møblement og speil.

I tillegg er en pent oppusset hems, og det er kjeller med plass til ytterligere oppbevaring.

Byggeår

1917

Bruksareal per etasje

1. etg: 83 kvm BRA.
2. etg: 35 kvm BRA.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1267m2

Parkering

Parkering på tomten.

Arealbeskrivelse

1. etg: Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, trapp/gang og stue/kjøkken. Utgang til hage fra stue. 2. etg: Trapp/gang, 2 soverom og bad. Gulvflate på ca. 5 m2 større enn oppgitt areal, uavhengig av måleregler.

Beskaffenhet

Pent opparbeidet tomt med asfaltert vei/parkering, skiferdekke og plen.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i gang og på bad/vaskerom 1. etg.
Gulv-varme på bad i 2. etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmling.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-09-2021

Meny