Sophus Pihls gate 7, 5034 Bergen

Lys og luftig 3-roms leilighet med meget solrik balkong. Nydelig utsikt over Byfjorden. Kort vei til by, sjø og fjell.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Sophus Pihls gate 7
5034 Bergen

Sophus Pihls gate borettslag

Andelsbrevnummer

74

Klassisk bygårdsleilighet med flott utsikt og utsøkte solforhold i 2. etg. Inneholder: Entré, bad, stue, 2 soverom og kjøkken. Leiligheten har en god og funksjonell planløsning, takhøyde på 282 cm. Oppgradert med nytt HTH kjøkken på 2000-tallet, og bad ble oppusset i 2012. Utgang til altan på 3 kvm fra stue oppført i 2001. Tilhørende 1 ekstern bod (18 kvm) i underetasje. Felles vaskekjeller, sykkelbod, uteareal og lekeplass.

Standard

Tommy Kaland ved Kaland & Partners har gleden av åønske velkommen til denne innbydende 3-roms leiligheten med nydelig utsikt over Byfjorden og sol på balkongen til den går ned over Askøy. Den ærverdige og klassiske bygårdsleiligheten har en effektiv og funksjonell romløsning hvor lyse og luftige rom med generøs takhøyde og store vindusposter vitner om en svunnen tid. Kombinasjonen av klassiske detaljer og moderne fasiliteter som nyere oppusset bad og kjøkken gjør leiligheten lett å like, og passende for de fleste. Beliggenheten er upåklagelig med kort vei til både sjøen og sentrum fra en rolig og barnevennlig blindgate med godt nabolagsmiljø. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Fjellveien og Byfjellene, så her er det virkelig anledning til å leve det gode liv i både urbane, klassiske og rolige omgivelser. Borettslaget har en solfylt og lun felles bakgård, perfekt til plantekasser og andre fritidsprosjekter. For øvrig er det en pent opparbeidet lekeplass for de minste og en trivelig grillplass for sosiale sammenkomster. Velkommen til visning!

En trivelig og praktisk entré med plass til å henge fra seg ytterklær og å sette fra seg sko, ønsker velkommen hjem. Førsteinntrykket er godt - det er fine kvaliteter og gjennomgående god standard på overflater og utstyr.

Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot den åpne og romslige stuen hvor store vindusflater og balkongen sikrer utsikten og gir godt med naturlig lys. I stuen er det god plass til både spisegruppe og salong, og en pen vedovn (2015) med glassfront gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Fra den solrike balkongen kan solen følges helt til den går ned ca. kl. 23:00 midsommers, slik at sene sommerkvelder kan nytes.

Leilighetens kjøkken har et stort vindu mot den koselige gaten og er pent innredet med et funksjonelt høykvalitets HTH-kjøkken. Kjøkkenet er meget praktisk innredet med mye benk- og hylleplass, og nye toppmodell-hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Bosch. Kjøkkenet ble oppgradert med HTH innredning på 2000-tallet og har slette fronter, heltre benkeplate med stål vaskebeslag og benkebereder fra 2012. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer (fra 2020 - 2021): Stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator (ikke skiftet 2020-2021), oppvaskmaskin og kjøleskap/fryseskap.

Med adkomst fra entré ligger et flott og stilrent bad med god plassutnyttelse. Badet ble delikat oppusset i 2012 og har keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, elektrisk avtrekkventil og spotlights (LED) i himling. Baderommet er innredet med: Vegghengt wc, dusj med glass foldedør, servant med møblement speil og belysning. Det er røropplegg og plass for vaskemaskin. I tillegg er det et felles vaskerom å finne i kjelleren.

Leiligheten har totalt to soverom. Disse måler henholdsvis 10,8 og 9,4 kvadratmeter. Hovedsoverommet har en nydelig utsikt det er verdt å våkne til. Rommet er i tillegg funksjonelt innredet med kontorplass med mulighet for studier og jobb. Det øvrige rommet gir fleksibilitet til gjesterom, barnerom eller et kombinert soverom/hjemmekontor. Rommene er romslige og malt i fine tidsriktige farger. Det er plass til seng, garderobeløsning og annet soveromsmøblement.

Tilhørende leiligheten er det en svært romslig bod med mye hylleplass, jevn temperatur og naturlig lys fra to vinduer,

Denne klassiske og tiltalende bygårdsleiligheten har en gjennomgående god standard, en funksjonell planløsning og en attraktiv beliggenhet i et rolig og barnevennlig nabolag. Med generøse, lyse og åpne rom, smakfulle innredningsløsninger, samt nydelig sjøutsikt, gjør boligen passende for de fleste. Leiligheten og borettslaget er omringet av klassisk bebyggelse og flotte Byfjell. Velkommen til visning!

Byggeår

1924

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

4228m2

Parkering

Gateparkering (sone), etter gjeldende bestemmelser.
Elbil-lading: Det er to plasser med ladepunkt i gaten som disponeres av borettslaget.
Gjester kan benytte parkeringsautomat.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, stue, 2 soverom og kjøkken. Utgang til balkong på 3 kvm fra stue.

Beskaffenhet

Tomten er felles for laget, og er pent opparbeidet med interne veier, trapper, lekeplass, murer og noe grøntarealer.
Borettslaget består av flere parseller: bnr 202, 203, 204, 205, 206, 207 og 208.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i entre og på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-09-2021

Meny