Håkonshellaveien 137E, 5174 Mathopen

Flott tomannsbolig med gjennomgående høy standard og moderne brukskvaliteter! Barnevennlig område. Nytt i 2015.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Håkonshellaveien 137E
5174 Mathopen

Fjordglimt

Moderne tomannsbolig over to plan + blindloft med god og funksjonell planløsning. Boligen er bygget i 2015 og har følgende romfordeling: Underetasje: trapp/gang, bod, bad, tre soverom og vaskerom Første etasje: entre, soverom, wc-rom, stue, trapp, kjøkken og sportsbod. Utgang til altan på 6,5 m² fra stue.

Standard

Velkommen til Håkonshellaveien 137E! En lekker tomannsbolig med moderne kvaliteter og gjennomgående høy standard. Boligen er over to plan og bygget i 2015. Eiendommen har en sentral beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Håkonshella.

Første etasje:
En åpen og innbydende entré ønsker deg velkommen inn! Førsteinntrykket er solid - med tidsriktige farger og flislagt gulv. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko, samt har rommet en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Videre ledes du naturlig inn i en lys og romslig stue med store vindusflater som sikrer godt med lysinnslipp. Rommet har lyse farger på vegger og en stavs eik parkett på gulvet. Her er det god plass til både sitte- og spisegruppe hvor en kan nyte kvalitetstid med familie og venner. Spotlights (LED) i himling. Fra stuen er det utgang til en altan på 6,5 m² av impregnert materiale.

Boligens kjøkken har slette hvite fronter med integrerte håndtak og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Keramiske fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer: stekeovn, micro, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenet har integrerte høyttalere, samt spotlights (LED) i himling og en stavs eik parkett på gulv.

Soverommet i denne etasjen er på 6,7 m² med plass til seng av ønskelig størrelse og annet oppbevaringsmøblement.

Videre har første etasje et praktisk toalettrom med en stavs eik parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Toalettrommet inneholder wc, servant med overhengt møbel og speil. Rommet har avtrekksventil.

I denne etasjen finner du også en praktisk sportsbod på 6 m².

Underetasje:
Denne etasjen presenterer tre soverom på henholdsvis 12,8 m², 12,3 m² og 11 m² hvor alle har plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe med speilfronter.

I denne etasjen finner du et pent bad med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder vegghengt wc, dusjnisje med glassdør, servant med møblement, speil og belysning. Badet har spotlights (LED) og integrerte høyttalere i himling, samt avtrekksventil.

Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv og malt platekledning på vegger. Rommet inneholder utslagsvask i benkeskap, røropplegg/sluk for vaskemaskin, 200 L bereder og sentral/skal for rør i rør system. Rommet har avtrekksventil.

Underetasjen har en praktisk bod på 3,4 m².

Boligen har balansert ventilasjon.

Alt i alt er dette en pen og moderne tomannsbolig med flotte kvaliter og gjennomgående høy standard.

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

Underetasje: 71 m²
Første etasje: 72 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

12549m2

Parkering

Parkering på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, stue, kjøkken, bad, wc-rom, vaskerom og fire soverom.

Beskaffenhet

Arealet er felles for sameiet, naturlig oppdelt mellom boenhetene.
Opparbeidet med asfaltert parkeringsplasser, murer og trapper etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gang og bad u-etg, samt entre 1 etg.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-12-2021

Meny