Nordgardsvegen 10, 5236 Rådal

Flott enebolig over to plan med barnevennlig og sentral beliggenhet – Solrik eiendom med vinterhage, hage og garasje.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Nordgardsvegen 10
5236 Rådal

Enebolig over 2 plan bygget i 1962. Underetasje inneholder: Trapp/gang, bod, kjellerrom, kjellerstue, bad og fyrrom. Utgang til hage fra kjellerrom. 1. etasje inneholder: Entre, wc-rom, gang, bad, kott, 3 soverom, spisestue, stue, kjøkken, grovkjøkken/vaskerom og trapp. Utgang til vinterhage på 15 kvm fra stue, bygget i 2017. Boligen ble oppgradert med ny taktekking, inkl renner/nedløp i 2017, bad og wc-rom ble oppusset i 2014. Nytt HTH kjøkken ble montert i 2018, og ny vedovn ble innstallert i 2020. Parkering i integrert garasje (14 kvm) og på tomten. Eiendommen har en sentral og attraktivt beliggenhet i et veletablert boligområde på Skjold i Fana.

Standard

Kaland & Partners ved Tommy Kaland har gleden av å presentere denne sentralt beliggende og barnevennlige eiendommen på Skjold. Eneboligen over to plan har integrert garasje og god parkering på egen eiendom. Her er det virkelig anledning til å leve det gode liv med nærhet til det meste en måtte behøve. Boligens solrike eiendom og uteområder med terrasse, hage og vinterhage gjør geiendommen lett å like, og passende for de fleste. Eneboligen har bl.a. 2 stuer, 3 soverom, 2 bad, kjøkken, vaskerom, kjellerstue og god lagringsplass. Fra eiendommen er det kort vei til barnehager, barne-, ungdom-, og videregående skoler. Videre er det gangavstand til Bybanestopp i Mårdalen og på Skjold, samt få minutter i bil til Lagunen med alle fasiliteter.

Boligen holder en gjennomgående normalt god standard, og er oppgradert med følgende de siste år:
•Vinterhage bygget i 2017.
•Ny taktekking med renner og nedløp utført i 2017.
•Oppusset og utvidet bad i 2014.
•Oppusset toalettrom i 2014.
•Nytt HTH kjøkken innredet i 2018.
•Ny vedovn innstalert i 2020.
•Ny biofyr og ny 1 000L tank for bioolje satt inn i 2019.

Eneboligen i Nordgardvegen 10 har følgende planløsning og kvaliteter:

Hovedetasje:

En romslig entre med plass for å henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko ønsker velkommen hjem. I tilknytning til entreen er det et praktisk toalett, perfekt for gjester. Toalettrommet ble oppusset i 2014 og har keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, lufteventil og spotlights (LED) med dimmer i himling. Toalettrommet ble oppusset i 2014 og inneholder følgende: Vegghengt wc, servant med møblement, speil og belysning.

Fra entre er det adkomst både inn til en romslig spisestue, eller til husets soveromsavdeling med 3 soverom, bod og bad.

Alle boligens soverom er praktisk plassert som en egen soveromsavdeling i boligen. Soverommene er alle av god størrelse (8,8 kvm, 9,6 kvm og 13 kvm), og har plass til seng i ønsket størrelse og ovrig soveromsmøblement. I tilknytning til soveromsavdelingen er det et praktisk kott med gode lagringsmuligheter. 

Badet ble utvidet og delikat oppusset i 2014 og har keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, elektrisk avtrekk og spotlights (LED) med dimmer i himling. Baderommet inneholder: Vegghengt wc, dusj med glass foldedører, elektrisk håndkleholder, servant med møblement, speil og belysning.

Spisestuen ligger praktisk plassert vegg i vegg med kjøkken, og ligger et halvnivå opp fra stuen og vinterhagen.

Stuen er lys og meget romslig med stor vindusflate som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuen er enkel å møblere med salong og sittegruppe, og den ny-installerte og lekre vedovnen/peisen varmer godt på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det adkomst til en flott vinterhage på 15 kvm bygget i 2017, og en flott innglasset terrasse med lune soner og meget gode solforhold.

Husets kjøkken er pent og moderne innredet med Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH i 2018. Innredning har hvite profilerte fronter, laminat benkeplate med stål vaskebeslag og følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Det er plate av glass mellom benkeplate og overskap, spotlights (LED) med dimmer i himling og godt med skap- og benkeplass.

Vegg i vegg med kjøkken ligger et praktisk  vaskerom med grovkjøkken. Rommet har linoleumsbelegg på gulv, huntonitt panel på vegger, lufteventil og utslagsvask med røropplegg og sluk for vaskemaskin.

Fra vaskerom/grovkjøkken er det trappeadkomst ned til underetasjen.

Underetasje:

I underetasjen er det en kjellerstuen som fint kan fungere som en TV-stue og er perfekt som en egen ungdomsavdeling. Videre er det et romslig kjellerrom, et fyrrom, bod med god lagrinsplass og et bad.

Badet i etasjen har linoleumsbelegg på gulv, baderomspanel på vegger, elektrisk avtrekk og inneholder følgende: Wc, dusj, servant med overhengende speil og belysning.

Integrert garasje:
Den integrerte garasjen er på 14 kvm og ligger i tilknytning til boligen med enkel adkomst.

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

1. etasje: 155 kvm BRA.
Underetasje: 49 kvm BRA.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

790m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomten.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Trapp/gang, kjellerstue, og bad. 1. etasje: Entre, wc-rom, gang, bad, 3 soverom, spisestue, stue, kjøkken, grovkjøkken/vaskerom og trapp. Utgang til vinterstue og hage fra stue.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein, trapper, granittrapo ved inngangsparti, plen, murer, bed og diverse prydbusker.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler på bad, wc-rom og vinterstue.
Biofyr varmer opp hele huset gjennom ventiler i alle oppholdsrom. Installert godkjent rentbrennende peis.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-09-2021

Meny