Klauvsteinen 135, 5146 Fyllingsdalen

Lekker 3-roms med sentral beliggenhet, gjennomgående høy standard og moderne kvaliteter! Rehabilitert 2020/2021.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Klauvsteinen 135
5146 Fyllingsdalen

Vestlien terrasse borettslaget

Andelsbrevnummer

65

Leilighet i andre etasje med god og funksjonell planløsning. Inneholder følgende: Andre etasje: Entré, gang, to soverom, omkledningsrom, wc-rom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Tilhørende ekstern bod på 4 m² i første etasje. Parkeringsplass i felles garasjeanlegg med elbil-lader.

Standard

Velkommen til Klauvsteinen 135! En lekker 3-roms leilighet i andre etasje med gjennomgående høy standard og god planløsning. Leiligheten fremstår som lys og innbydende med tidsriktige farger og flotte kvaliteter. Boligen ble rehabilitert innvendig i 2020/2021. Inngang fra gateplan.

Du ønskes velkommen inn i en lys entré/gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her presenteres også muligheten for oppbevaringsmøblement dersom man ønsker det.

Fra gangen ledes du naturlig inn mot leilighetens stue og kjøkken. Pen og romslig stue god plass til sitte- og spisegruppe, samt annet ønskelig møblement. Rommet har store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp og gir en pen utsikt over nærområdet. Fra stuen er det åpen løsning mot kjøkken. Leilighetens kjøkken har slette hvite fronter med integrerte håntak og laminat benkeplate med kompositt vask. Kjøkkenet er innredet med matt IKEA innredning fra 2020. Kjøkkenet har en integrert øy hvor en kan nyte en deilig frokost!

Fra gangen er det inngang til leilighetens to soverom. Soverommene er på henholdsvis 10,80 m² og 9,90 m² og har god plass til seng av ønskelig størrelse og annet soveromsmøblement. Videre har leiligheten et praktisk omkledningsrom på 5,50 m² med plass til store garderobeskap som rommer det man måtte ha av klær.

Leilighetens har et råflott bad med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet er innredet med vegghengt wc, dusj med glassnisje, servant med møblemnet, speil og belysning. Badet har røropplegg for vaskemaskin og bereder. Badet ble pusset opp i 2020 minus sluk.

Leiligheten har også et praktisk toalettrom som også ble pusset opp i 2020. Wc-rommet har malt platekledning på vegger og laminat på gulvet. Rommet inneholder vegghengt wc, servant med møblement, speil og belysning. Sentral/skap for rør i rør system.

Tilhørende ekstern bod på 4 m² i første etasje.
Parkeringsplass i felles garasjeanlegg med elbil-lader.

Byggeår

1991

Bruksareal per etasje

Andre etasje: 110 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

25833m2

Parkering

Parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg med el-bil lader.
Heis fra garasjen rett opp til egen etasje.
Felles utvendig gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, to soverom, omkledningsrom, wc-rom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. P-rom inkluderer entre, gang, omkledningsrom, stue/kjøkken, to soverom, bad/vaskerom og wc-rom.

Beskaffenhet

Arealet er felles for borettslaget.
Opparbeidet med interne veier/ parkeringsplasser, gangveier, murer, lekeplass, ballbinge og grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

18.08.21

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-09-2021

Meny