Kjeldevegen 24, 5208 Os

Fantastisk fritidseiendom med solrik og usjenert beliggenhet – naust med kai og flytebrygge – dobbel garasje

Prisantydning

9 600 000,-

Omkostninger totalt

251 242,-

Totalpris inkl. omkostninger

9 851 242,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
240 000,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 600 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Fritidseiendom

 • Byggeår:

  1983

 • Kommunenr.:

  4624

 • Gårds/Bruksnr.:

  44/208

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  141 m2

 • Bruksareal:

  243 m2

 • Tomteareal:

  5686 m2

 • Antall rom:

  5

 • Oppholdsrom:

  3

 • Antall soverom:

  4

 • Kommunale avg.:

  1273.2,-

 • Ligningsverdi:

  683928,-

 • Meglers ref.nr:

  5210198

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visninger

Kjeldevegen 24
5208 Os

Fritidsboligen går over to etasjer og inneholder følgende:1. etasje: Entré/gang, tre soverom, bad, toalettrom, kjøkken og stue.Underetasje: Kjellerstue og soverom.Naustet har innredet loft (godkjent som bod) og inneholder entré, stue/kjøkken og bad.Tilhørende parkering i dobbel garasje.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere denne fantastiske fritidseiendommen i Kjeldevegen 24 på Halhjem. Eiendommen ligger meget flott til på et høydedrag, usjenert og tilbaketrukket fra hovedveier og støy. Her kan du føle på ekte sommeridyll med stor og flott tomt, store opparbeidede plener, terrasser og uteplasser i flere nivåer samt strandlinje med stort naust med innredet loft, kai og flytebrygge. Eiendommen ligger i et rolig sund i le for vær og vind. Vestvendt beliggenhet med meget gode solforhold. Dette er en eiendom som er virkelig verdt å besøke!

Det første som møter deg ved eiendommen, er en stor hellelagt innkjørsel. Her har du dobbel garasje samt rikelig med plass til mange biler utenfor. Veien går videre fra garasjen og opp til fritidsboligen, med store grøntarealer og flott beplantning langs veien. Hytten ligger helt usjenert til på et lite høydedrag, og du blir møtt av de store utearealene allerede før du kommer inn i hytten.

Romslig entré/gang med fliser på gulv og lys panel på vegger og tak. Inngang videre herfra til hovedstuen. Stor og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Det er mange store vindusflater i stuen som åpner opp for den flotte utsikten samtidig som det slipper inn rikelig med dagslys. Meget god takhøyde i framste del av stuen er med å skape det romslige inntrykket. Skyvedør i glass i front av stuen med utgang til den solrike terrassen. Det er pipe i ytterveggen mot terrassen, hvor det er laget til peis både i stuen og ute på terrassen.

Kjøkken har inngang fra stue og fra gangen. Pent kjøkken med hvite slette fronter og laminat benkeplate. Fliser på vegg over benkeplaten. Godt med benk- og skapplass på kjøkkenet samt plass til spisebord her.

Det er tre soverom i denne etasjen. To av soverommene har inngang fra gangen og hovedsoverommet ligger innenfor kjøkkenet. To av soverommene har praktiske plassbygde køysenger som medfølger. Hovedsoverommet er romslig og har god plass til både stor dobbeltseng og garderobeskap.

Pent bad med fliser på gulv og vegger. Bad inneholder dusjhjørne, servant med møbler og speil med belysning. Praktisk med separat toalettrom som ligger vegg i vegg med badet. Toalettrommet har fliser på gulv og vegger og inneholder toalett, servant og speil med belysning.

Fra stuen er det trapp ned til underetasjen. Her har du stor kjellerstue samt hyttens 4. soverom. Også dette soverommet er av god størrelse med plass til stor seng og garderobe. Fra kjellerstuen er det utgang til terrasse og videre til hagen.

Fra hytten er det trapper ned til naustet og kaien. Stort naust hvor 1. etasje er uinnredet med god plass til oppbevaring av båt og utstyr. Loftet i naustet har egen inngang og er innredet med gang, bad og stue med hybelkjøkken. Bad har dusjkabinett, toalett og servant. Stuen er av god størrelse med utgang til altan i front mot sjøen. Det gjøres oppmerksom på at loftet ikke er godkjent innredet for beboelse, men framstår på bygningstegningene som loft til garn.

Byggeår

1983

Bruksareal per etasje

Fritidsbolig:
U. etg: 23 kvm
1. etg: 86 kvm

Dobbel garasje: 45 kvm

Naust:
1. etg: 55 kvm
Loft: 34 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5686m2

Parkering

Dobbel garasje på egen tomt. I tillegg er det rikelig med biloppstillingsplasser utvendig på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Fritidsbolig:
U. etg: Trapp/ kjellerstue og soverom.
1. etg: Entré/gang, tre soverom, wc-rom, bad, kjøkken og stue

Naust: Loft: Entre, stue/ kjøkken og bad.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Plassmurt peis med støpejern dører i stue. Plassmurt åpen peis på altan.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-08-2021

Meny