Dalhaugene 64, 5153 Bønes

Innholdsrikt rekkehus med sentral beliggenhet på Bønes! Gangavstand til barnehage og skole – Rehabiliteringsbehov.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Dalhaugene 64
5153 Bønes

Dalhaugene vel

Rekkehus over to plan + koffertloft, bygget i 1981. Underetasje: Trapp/Tv-stue, vaskerom, bad og to soverom. Første etasje: Entré, soverom, bad, kjøkken og stue/trapp Tilhørende ekstern sportsbod med utvendig adkomst på 3 m².

Standard

Innholdsrikt rekkehus over 2 plan med funksjonell planløsning. Boligen har behov for oppgradering/rehabilitering - skap ditt drømmehjem!

Første etasje:
En stor og luftig entrèønsker deg velkommen inn. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Fra entrèen ledes du naturlig inn mot stuen. Stuen fremstår som lys med god plass til sitte- og spisegruppe. Rommet har store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp. Stuen har god takhøyde som gir en god romfølelse.

Kjøkkenet har innredning fra byggeår med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Rommet har røropplegg for oppvaskmaskin og ventilator.

Soverommet i denne etasjen er 11 m² med plass til seng av ønskelig størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement.

Badet i denne etasjen er fra byggeår med keramiske fliser på gulv og våtromstapet på vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusj med forheng, servant med overhengende speil og belysning. Badet har avtrekksventil.

Underetasje:
Her finnes det en stor og praktisk kjellerstue hvor man kan trekke seg rolig tilbake etter lange dager - eller nyte deilige fridager.

Denne etasjen har to soverom på 11,1 m² og 7,5 m² med plass til seng av ønskelig størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement.

Badet i denne etasjen er også fra byggeår med keramiske fliser på gulv, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, badekar med dusj, servant med møblement, speil og belysning.

Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv og malt platekledning på vegger. Rommet inneholder utslagsvask og røropplegg/sluk for vaskemaskin. Luftventil.

Boligen har tinglyst garasjeplass i felles garasje. I garasjen er det tilrettelagt for montering av elbil-lader.
Tilhørende ekstern sportsbod med utvendig adkomst på 3 m².

Byggeår

1981

Bruksareal per etasje

Underetasje: 51 m²
Første etasje: 65 m²
Sum totalt: 111 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

273m2

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg.

Felles utvendig gjesteparkering rett utenfor garasjeanlegget.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, tre soverom, to bad, tv-stue, stue, kjøkken og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med trapper, murer, skifer og bed.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i gulv på begge baderom.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-10-2021

Meny