Ortuflaten 6, 5143 Fyllingsdalen

Flott 3-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet! Altan på 12,5 m² – Nærhet til skole, barnehage og butikk.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Ortuflaten 6
5143 Fyllingsdalen

Ortuvann Borettslag

Andelsbrevnummer

248

3-roms leilighet i andre etasje med fin planløsning og gjennomgående god standard med følgende romfordeling: Andre etasje: entré/gang (6,3 m²), stue (25,6 m²), soverom (11,1 m²), soverom (11 m²), wc-rom (1,1 m²), bad/vaskerom (3,4 m²) og kjøkken (7,6 m²). Leiligheten har to eksterne boder i underetasjen på henholdsvis 4 m² og 3 m².

Standard

Velkommen til Ortuflaten 6! En flott 3-roms leilighet i andre etasje med gjennomgående bra standard og god planløsning. Leiligheten har en sentral beliggenhet med kun et par minutters gange til Oasen.

En romslig og lys entré ønsker deg velkommen hjem! Førsteinntrykket er solid - kvaliteter i tidsriktige farger og god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Her er det også mulighet til oppbevaringsmøblement dersom man ønsker det.

Fra gangen ledes du naturlig inn i leilighetens stue, lys og luftig stue med store vindusflater som sikrer god romfølelse og rikelig med naturlig lysinnslipp. Rommet har god plass til sitte- og spisegruppe hvor en kan nyte kvalitetstid med familie og venner. Fra stuen er det utgang til en altan på 12,5 m². Parkett på gulvet.

Pent kjøkken i lyse fine farger med profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Kjøkkenet har ventilator, røropplegg for vaskemaskin og laminat på gulvet.

Leilighetens bad/vaskerom er innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Badet har luftventil, Spotlights (LED) i himling og røropplegg for vaskemaskin.

Wc-rommet er innredet med keramiske fliser på gulvet og baderomspanel på vegger. Rommet har luftventil, Spotlights (LED) i himling og er innredet med vegghengt wc.

Leiligheten har to soverom på henholdsvis 11,1 m² og 11 m² med god plass til seng av ulik størrelse og annet ønskelig soveromsmøblement.

Leiligheten har to eksterne boder i underetasjen på 4 m² og 3 m².

Alt i alt er dette en innbydende og flott leilighet med fine kvaliteter og god planløsning - velkommen til visning!

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Andre etasje: 68 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

39087m2

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, gang, stue, soverom, soverom, wc, bad/vaskerom og kjøkken.

Beskaffenhet

Arealet er felles for borettslaget.
Opparbeidet med interne gangveier, veier/ parkeringsplasser, lekeplasser, murer, skifer, bed og grøntarealer.

Oppvarming

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-12-2021

Meny