Øvre Fredlundveien 21B, 5073 Bergen

Skap din drømmebolig! Innholdsrikt rekkehus med fantastisk utsikt. Fin beliggenhet med nærhet til det meste.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Øvre Fredlundveien 21B
5073 Bergen

AS GRØNNESTØLEN BOLIGLAG

Andelsbrevnummer

10

Innholdsrikt rekkehus med attraktiv beliggenhet på Minde. Boligen har følgende romfordeling: 1.etasje: entre, gang, to soverom, bad, vaskerom og tre boder. 2.etasje: Soverom, kjøkken, stue og bod.

Standard

Velkommen til Øvre Fredlundveien 21B!

1.etasje:

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det.

Soverom:
I denne etasjen finner du to av boligens totale tre soverom. Begge rommene har en størrelse på 8,9 m² og har plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Badet har keramiske fliser på gulvet og baderomspanel på veggene. Rommet er innredet med toalett, badekar med dusj, servant med overhengende speil og belysning. Badet er av eldre standard og har behov for modernisering.

Vaskerom:
Stort og praktisk vaskerom med betong gulv og mur/panel på veggene. Vaskerommet er innredet med 200 L bereder og røropplegg/ sluk for vaskemaskin.

Bod:
I denne etasjen finner du tre boder på 2,5m², 2,7m² og 3,3m². Her er det god plass til oppbevaring av det man måtte trenge.

2.etasje:

Soverom:
Det siste soverommet finner du i denne etasjen og har en størrelse på 9,1m². Dette er det største soverommet og hat plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet møblement.

Stue:
Stuen er stor og romslig med en unik takhøyde. Her er det god plass til sofa, spisegruppe og annet ønsket stuemøblement. Stuen har store vinduer som gir godt med naturlig lysinslipp, og fra sofakroken kan du nyte utsikten over Minde, Landås og Ulriken. Varmepumpe er plassert i stuen som holder behagelig temperatur året rundt.

Kjøkken:
Kjøkkenet har eik fylling fronter, laminat benkeplate med stål vask, ventilator og røropplegg til oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det plass til et lite kjøkkenbord med stoler.

Bod:
En bod i denne etasjen på 1,7m² gir rom for oppbevaring.

Byggeår

1957

Bruksareal per etasje

1. etasje: 52m²
2. etasje: 54m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

12895m2

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for aksjelaget og er festet. Audun Skår er bortfester.
Hver bolig har imidlertid sitt areal som naturlig disponeres.
Hage til aktuell bolig er opparbeidet med trapper, murer, plen og diverse prydbusker ved inngangsparti. Baksiden er opparbeidet med betongdekke, trapper og murer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmepumpe plassert i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-09-2021

Meny