Tjørnhaugen 76, 5154 Bergen

Stor og innholdsrik familiebolig med attraktiv beliggenhet – Godkjent utleieleilighet – Solrikt – Garasje m/ elbil lader

SOLGT

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Tjørnhaugen 76
5154 Bergen

Stor og innholdsrik familiebolig beliggende i et ettertraktet og veletablert boligområde på Bønes. Boligen har godkjent utleieleilighet i underetasjen og holder en gjennomgående god standard. Underetasje utleie: entre, gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Underetasje hoveddel: To store boder 1.etasje: entre, gang, toalettrom, vaskerom, stue og kjøkken. 2.etasje: fire soverom, bad og bod. Parkering i garasje med el-bil lader.

Standard

Kaland & Partners v/ Miriam Brekke har gleden av å presentere Tjørnhaugen 76, en stor og flott familiebolig med godkjent utleieleilighet i underetasjen. Boligen strekker seg over tre etasjer og holder en gjennomgående god standard. Eiendommen er innbydende med solrike uteplasser og parkering i garasje med el-bil lader.

Velkommen!

Underetasjen utleiedel:

Entre:
Leilighetens entre har god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det også plass til skap/kommode dersom det er ønskelig.

Stue/kjøkken:
Stor åpen stue- kjøkkenløsning med god plass til sofagruppe og spisestue. Stuen er lys og trivelig med mye naturlig lysinslipp. Kjøkkenet har beisede fronter, laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag, ventilator og røropplegg for oppvaskmaskin. Det er lagt keramiske fliser mellom benkeplaten og overskapene.

Soverom:
Sort og romslig soverom på 11,5 m² med plass til dobbeltseng, forskjellige garderobeløsninger og annet møblement.

Bad:
Bad med keramiske fliser på gulvet med varmekabler og fliser/våtromstapet på veggene. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning. Her er også røropplegg for vaskemaskin.

Underetasje hoveddel:

Bod:
En unik underetasje som kan benyttes etter ønske og behov. Her er det to store boder hvor begge til sammen har en størrelse på 35m².


1.etasje:

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et stort og romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til annet oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det. Videre finner du veien til en stor hall med ytterligere plass til yttertøy og tilbehør.

Vaskerom:
Boligen har et praktisk vaskerom på 5,2m² med våtromsbelegg på gulvet og malt platekledning på veggene. Rommet inneholder utslagsvask og røropplegg/ sluk for vaskemaskin.

Toalettrom:
Ekstra toalettrom med keramiske fliser på gulvet og tapet på veggene. Rommet er innredet med toalett, servant med møblement, speil og belysning. Her er også luftventil.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og sittegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Fra stuevinduet kan du nyte utsikten over deler Nordåsvannet og nærområdet. Stuen har en plassmurt peis med innsats og glassfront fra 2017 som gir godt med varme når høsten og vinteren inntreffer. Her er også varmepumpe.

Kjøkken:
Stort og velholdt kvalitetskjøkken med eik fylling fronter og laminat benkeplate med kompositt vask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp med induksjon, ventilator i hette og oppvaskmaskin. Et stort og praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass. Det er lagt marmor fliser mellom benkeplaten og overskapene. På kjøkkenet er det god plass til spisestue.


2.etasje:

Soverom:
Alle soverommene tilhørende hoveddelen ligger i 2. etasje. Disse har en størrelse på 7,2m², 8,5m², 10,2m² og 19,7m². Alle rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar. Dersom man ikke har behov for alle soverommene kan ett av de benyttes som lekerom, tv-stue eller hjemmekontor. Det største soverommet har direkte adkomst til en bod hvor man enkelt kan innrede til walk-in -closet.

Bad:
Badet i denne etasjen har en størrelse på 14,2 m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med toalett, innfliset badekar, dusjnisje, dobbel servant med møblement, overhengende speil og belysning.

Bod:
Innvendig bod på 2,8 m² med plass til oppbevaring av det man måtte ønske.

Byggeår

1985

Bruksareal per etasje

Underetasje: 107m²
1. etasje: 115m²
2. etasje: 78m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

943m2

Parkering

Parkering i garasje og ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, soverom, toalettrom, vaskerom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel/ parkering, natursteinsmurer, skifer, plen, trapper og diverse prydbusker.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Boligen har også varmepumpe plassert i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Miriam Brekke
Eiendomsmegler
mb@kapa.no
48 88 84 05

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-06-2021

Meny