Leitet 14, 5600 Bergen

Sjarmerende hytte med god beliggenhet, bra standard og stor tomt. Kort vei til skiløyper, skianlegg og fantastisk natur!

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Leitet 14
5600 Bergen

Hytte over ett plan med en tomt på 1 037 m². Eiendommen er opprinnelig fra 1957, men påbygget/oppgradert i 2005. Hytten har gjennomgående god standard og følgende romfordeling: Første etasje: Entré, wc-rom, mellomgang, gang, bad/vaskerom, tre soverom og stue/kjøkken. Tilhørende sportsboder på 3 m² og 4 m².

Standard

Kaland & Partners v/ Petter Krantz har gleden av å presentere Leitet 14, en hytte på ett plan på Leitet/Kvamskogen. Hytten ble opprinnelig bygget i 1957, men ble betydelig påbygget/oppgradert i 2005, og er sjarmerende med god standard, flott beliggenhet og stor tomt.

Entré:
Du ønskes velkommen inn i en lys og luftig entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her er det plass til oppbevaringsmøblement om ønskelig.

Wc-rom:
På wc-rommet er det lagt skiferfliser på gulv og panel på vegge/himlig, samt varmekabler i gulvet. Rommet er innredet med vegghengt wc, servant med møblement og speil. Rommet har også spotlights i himling.

Bad/vaskerom:
Her er det lagt keramiske fliser på gulv, og vegger i dusjsone - panel på resterende, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med vegghengt wc, innfliset badekar, dusj med glass foldedør, servant med møblement, speil og belysning. Rommet har elektrisk avtrekk og spotlights i himling. Her er det også røropplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Hytten har totalt tre soverom på 10,4 m², 6,5 m² og 6,5 m² med plass til seng, garderobe og annet ønsket møblement. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe hvor det er god plass til oppbevaring av klær.

Stue/kjøkken:
Lys og romslig stue med store mange vinduer som sikrer godt med lysinnslipp til hele rommet. Her er det god plass til sitte- og spisegruppe hvor du kan invitere familie og venner til middag. Åpen løsning mot kjøkken.

Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Rommet har furu gulv, panel på vegger/himling og spotlights i himling. Åpen løsning mot stue.

Byggeår

1957

Bruksareal per etasje

1. etasje: 89m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1037m2

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass.
(Selger opplyser at det foreligger en muntlig avtale vedr. parkering.)

Selger opplyser at det er kjørevei frem til 50 m fra hytten på privat vei når det er snøfritt og koster 1000,- i året til grunneier. Selger har også kjøpt en parkeringsplass på felles plass nær hovedveien med bom om vinteren. Kostnader for vedlikehold og brøyting er 1800 pr. år. Denne kan ny kjøper overta om ønskelig. Denne hytten har sammen med to andre hyttenaboer bekostet en veistump slik at det kan parkeres tre biler når det er snøfritt.

Adkomst til eiendommen via privat stikkvei og sti.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, toalettrom, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Hovedsakelig naturtomt, opparbeidet med plen og terrassedekker

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-06-2021

Meny