Lyderhornslien 125, 5178 Loddefjord

Flott 2-roms med fine brukskvaliteter, god planløsning og fin beliggenhet! Altan på 13 m2 – Heis – Gode solforhold

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Lyderhornslien 125
5178 Loddefjord

Sameiet Lyderhornslien 125

Entrè (3,5 m²), gang (3,5 m²), stue/kjøkken (27,5 m²), bad/vaskerom (5,8 m²), soverom (12,6 m²) og kott (4,4 m²). Tilhørende bod på 5 m².

Standard

Velkommen til Lyderhornslien 125! En flott 2-roms leilighet med fine brukskvaliteter og sentral beliggenhet øvre del av Lyderhornslien. Heis i bygget. Gode solforhold kan fint nytes på altanen!

Du ønskes velkommen hjem av en lys og luftig entrè/gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I entrèen finner du et praktisk garderobeskap som passer perfekt for oppbevaring. Herfra ledes du naturlig inn til leilighetens stue/kjøkken.

Flott stue med plass til sitte- og spisegruppe. Rommet har store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp og god atmosfære. Fra stuen er det utgang til altan på 13 m². Åpen løsning mot kjøkken. Pent kjøkken med slette hvite fronter og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. På kjøkkenet finner du ventilator og røropplegg for oppvaskemaskin. 4 stavs eik parkett på gulv og malt platekledning og malt betong på vegger.

Leiligheten har et stort soverom på henholdsvis 12,6 m² med god plass til seng av ønskelig størrelse og annen preferert soveromsinnredning. Soverommet har et stort og praktisk garderobeskap for oppbevaring av klær og lignende.

Flott bad med innredning fra 2015 og keramiske fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Badet har avtrekksventil, Spotlights (LED) i himling og røropplegg for vaskemaskin.

Tilhørende utvendig bod på 5 m².

Alt i alt er dette en flott og innbydende leilighet med fine kvaliter og god planløsning. Velkommen til visning!

Byggeår

2004

Bruksareal per etasje

3. et.: 61 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

4385m2

Parkering

Utvendig parkeringsplass med kurs for evt el-bil lader.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entrè, gang, stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom.

Beskaffenhet

Arealet er felles for sameiet.
Pent opparbeidet med interne veier/asfaltert parkering, belegningsstein, murer, bed og diverse grøntarealer.

Energimerking

Energimerke C, oppvarmingskarakter RØD.

Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-01-2022

Meny