Stien 16, 5307 Ask

Stor og frittliggende enebolig i idylliske omgivelser på Hanevik – Veranda på 58 m2 – Gode solforhold – Garasje

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Stien 16
5307 Ask

Innholdsrik enebolig over to etasjer med god og funksjonell planløsning. Oppgradert i 2017 med nytt bad (andre etasje) og innvendig trapp. Underetasje: Entre/ gang/ trapp, to soverom, bad, badstue, peis-stue, vaskerom, kott og bod. Første etasje: Trapp/ gang, to soverom, bad, kjøkken og stue. Utgang til altan/ terrassedekke (58 m2). Integrert garasje (29 m2) med terrassedekke over. Utvendig redskapsbod (16 m2) og vinterhage med åpen peis (14 m2). Separat innledet del over to etasjer: Underetasje: Entre/ gang/ trapp, kott under trapp og stue/ kjøkken. Andre etasje: Trapp/ gang, to soverom og bad/ vaskerom. Blindloft med lukeadkomst.

Standard

Kaland & Partners ved Petter Krantz har gleden av å presentere Stien 16, en enebolig over to etasjer med separat innredet del, bygget i 1991.

Velkommen til denne flotte boligen!

Hoveddel:

Underetasje:
Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en romslig gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Om ønskelig er det plass til oppbevaringsmøblement.

Soverom:
I denne etasjen ligger det to soverom på henholdsvis 10,8 og 8 m2. Begge rommene har plass til seng ved ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Fra byggeår. Her er det lagt keramiske fliser på vegger og gulv, samt varmekabler i gulvet. Badet inneholder vegghengt wc, dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Rommet har luftventil og spotlights i himling.

Bad - badstue:
Badstuen er innredet med panel på vegger og tak. Inneholder Harvia badstuovn og innkasset 200L bereder. Rommet har luftventil.

Peis-stue:
Denne etasjen har en romslig stue på 19,90 m2 med god plass til ønsket stuemøblement. Rommet har en plassbygget bar med vann og vask.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom med keramiske fliser på gulv og malte vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet er utstyrt med utslagsvask og røropplegg/ sluk for vaskemaskin.

Første etasje:
Soverom:
Soverommene i denne etasjen er på henholdsvis 13,1 og 8,7 m2. Begge rommene har god plass til seng av ulik størrelse, møblement og annet ønsket inventar.

Bad:
Dette badet er pusset opp i 2017. Dette badet er også innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er utstyrt med wc, dusj med foldedører i glass, dobbelt servant med møblement, speil og belysning. Rommet har avtrekksventil og sentral/ skap for rør i rør system.

Kjøkken:
Kjøkkenet er innredet med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt står i vaskebeslag. Her er det laminat på gulv, malte overflater på vegger, keramiske fliser mellom benk og overskap og hvite huntonitt takplater. Ellers har rommet stekeovn, platetopp med induksjon og ventilator i hette.

Stue:
Stuen blir definitivt familiens samlingspunkt. En stor, åpen og romslig stue med god plass til sittegruppe, spisebord og annet ønsket møblement. Rommet har store åpne vindusflater som sikrer godt med lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til altan/ terrassedekke.

Vinterstue:
Koselig vinterstue på 14 m² med peis og god plass til bord og sittegruppe.

Innredet del:

Underetasje:
Entre/gang:
Du kommer inn i en gang med plass til å henge fra seg yttertøy og henge fra seg sko.

Stue/kjøkken:
 Kjøkkenet er innredet med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt vaskebeslag av stål. 3 stavs eik parkett på gulv, malte overflater på vegger, keramiske fliser mellom benk og overskap og hvite huntonitt takplater. Kjøkkenet inneholder ellers stekeovn, keramisk platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stue. Stue med plass til sittegruppe og annet ønsket inventar.

Første etasje:

Soverom:
Soverommene her er på 9 og 9,4 m². Begge soverommene har god plass til seng og annet ønsket møblement.

Bad/ vaskerom:
Badet er innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusj med foldedører i glass, servant med møblement, speil og belysning. Her finnes det også røropplegg for vaskemaskin og sentral/ skap for rør i rør system.

Boligen har garasje på 29 m2.

Det gjøres spesielt oppmerksom på den innredede delen som ikke er godkjent i henhold til dagens byggetegninger.

Byggeår

1991

Bruksareal per etasje

Første etasje: 151 m²
Andre etasje: 133 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1177m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, stue/kjøkken, badstue og peis-stue

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel/ parkering, natursteinsmurer, bed, plen, belegningsstein, terrassedekke og diverse prydbusker/ beplanting.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

27.05.2021

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-10-2021

Meny