Damsgårdslien 54, 5161 Bergen

Innbydende og delikat leilighet over to etasjer – Stor altan på 11,5m² med nydelig utsikt – Ingen dok. avgift

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Damsgårdslien 54
5161 Bergen

Damsgårdslien 52-56 borettslaget

Andelsbrevnummer

8

Moderne og attraktiv leilighet over to plan med gjennomgående god standard. Leiligheten har følgende romfordeling: 2.etasje: Entre, gang, to soverom, stue og kjøkken Loft: Tv-stue og kott Parkering på merket parkeringsplass. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard

Velkommen til Damsgårdslien 54!

En moderne og innholdsrik leilighet over to plan med gjennomgående god standard. Fra stuen er det utgang til en solrik altan på 11,5 m² med flott utsikt over nærområdet, Byfjorden og Nordnes.


2.etasje:

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et lyst og romslig inngangsparti med plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til kommode eller andre oppbevaringsmuligheter dersom det er behov for det.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 9,3 m² og 11,7 m². Begge rommene har plass til dobbeltseng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Badet har eldre overflater med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med toalett, dusj, servant med møblement, speil og belysning. Rommet har også elektrisk avtrekksventil.

Stue/kjøkken:
Åpen og luftig stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere..Her er det satt inn en vedovn som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en trivelig altan på 11,5 m² med gode utsiktsforhold

Kjøkkenet har innredning fra 2013 med hvite høyglans fronter, laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag og benkebereder. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Et lekkert kjøkken med mye skap- og benkeplass.

Loft:

Tv-stue:
Leiligheten har en koselig tv-stue på loftet som kan innredes etter ønsker og behov. Gulvflaten er på ca. 18 m². Rommet passer fint på tv-stue, lekerom for de minste, hjemmekontor eller et sted man bare kan trekke seg tilbake fra en travel hverdag og nyte en god bok.

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

2. etasje: 63m²
Loft: 15m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1883m2

Parkering

Tilhørende en fast merket parkeringsplass på tomten.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Arealet er felles felles for borettslaget. Opparbeidet med trapper, murer, bed, belegningsstein, plen og diverse prydbusker.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-06-2021

Meny