Fridalsveien 44, 5063 Bergen

Lys 4-roms leilighet med attraktiv beliggenhet. Balkong (7 kvm) og parkering i felles bakgård. Ingen dok.avgift!

SOLGT

Fridalsveien 44
5063 Bergen

AS Fridalsvei 42-44

Andelsbrevnummer

4-6, 51-60

Leiligheten inneholder følgende: Entré/gang, stue, kjøkken, toalettrom, baderom og tre soverom. Eksterne rom: - To boder i kjeller. - Én bod på loftet. - Vaskerom og tørkeloft (felles).

Standard

Velkommen til Fridalsveien 44!

Et flott ingangsparti med gode oppbevaringsmuligheter ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Store deler av leiligheten har nytt gulv (2021) og nymalte overflater.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: stue, kjøkken, tolettrom, bad og tre soverom.

Stue |
Stuen er lys og romslig og måler 24,1 kvm. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Her er det plassert vedovn som varmer godt på kalde dager.

Kjøkken |
Kjøkkenet måler 9,6 kvm og er innredet med laminert benkeplate, profilerte fronter og fliser mellom benkeplate og overskap. Det er opplegg for vaskemaskin og integrert ventilator med mekanisk avtrekk. Det er integrert stekeovn og platetopp. Det er godt med skap og benkeplass. Nytt blandebatteri i 2021.

Soverom |
Leiligheten har tre soverom. Disse måler 11,6 kvm, 8,1 kvm og 7 kvm. Alle soverommene er lyse og romslige. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Baderom |
I leiligheten har du ett baderom og ett toalettrom. Badet har fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjkabinett, servant med innredning, speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin.
Toalettrommet innregolder wc og servant. Rommet har parkett på gulv og malte flater på vegger.

Balkong |
Terrassedøren i stuen leder deg ut på leilighetens sørvvendt balkong. Balkongen er en 7 kvadratmeters forlengelse av stuen på fine sommerdager! Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Her er det gode solforhold.

Byggeår

1955

Bruksareal per etasje

Leiligheten har strekker seg over ett plan, og har et bruksareal på 86 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1166m2

Parkering

Uspesifisert parkering i felles bakgård.

Arealbeskrivelse

Bad (3 m²), gang (18,6 m²), kjøkken (9,6 m²), stue (24,1 m²), soverom 1 (11,6 m²), soverom 2 (8,1m²), soverom 3 (7 m²), wc (1,4 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Fast brensel.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Energikarakter E og oppvarmingskarakter ORANSJ.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 21.05.2022.

Tilstandsrapport utført av

Bjordal Bygg AS.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-06-2022

Meny