Midtunbrekka 7A, 5224 Bergen

Innholdsrik enebolig med moderniseringsbehov – Stor tomt på 1,3 mål – Gode solforhold – Altan & terrasse – Garasje

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Midtunbrekka 7A
5224 Bergen

Stor og innholdsrik enebolig med moderniseringsbehov. Boligen har følgende romfordeling: 1.etasje: entre, gang, omkledningsrom, to soverom, vaskerom, bad, og tre boder. 2.etasje: to soverom, bad, stue og kjøkken. Parkering i garasje og ellers på tomten.

Standard

Velkommen til Midtunbrekka 7A

1.etasje:

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Videre finner du veien til et omkledningsrom med ytterligere oppbevaringsplass.

Soverom:
I denne etasjen finner du de to største soverommene med en størrelse på 11,1m² og 14,1m². Begge rommene har god plass til dobbeltseng, ulike garderobeløsninger og annet ønsket møblement.

Vaskerom:
Boligen har et praktisk vaskerom på 5,3m² med malt betong gulv og malt mur/panel på veggene. Rommet inneholder 200 L bereder (nyere) og røropplegg/ sluk for vaskemaskin.

Bad:
Badet i denne etasjen har våtromsbelegg på gulvet med varmekabler og baderomspanel på veggene. Badet er innredet med toalett, dusj, servant med møblement, speil og belysning.

Bod:
Boligen har til sammen tre boder (5,7m², 5,8m² og 6,6m²) i denne etasjen som gir god plass til oppbevaring til det man måtte trenge.


2.etasje:

Soverom:
Boligen to siste soverom finner du i denne etasjen og har en størrelse på 7,1m² og 11,5m². Begge rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet møblement.

Bad:
Bad med keramiske fliser på gulvet med varmekabler og våtroms tapet på veggene. Badet er innredet med toalett, badekar med dusj, servant med møblement, speil og belysning.

Stue:
Stuen er romslig og åpen, og blir fort familiens samlingspunkt. Stuen har god plass til sofa, spisegruppe og annet ønsket stuemøblement. Her er det store vinduer som gir godt med naturlig lysinslipp til stuen. Stuen har en peisovn som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Kjøkken:
Kjøkkenet har slette fronter, laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag, ventilator og røropplegg for oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til altanen med utsikt over hagen og nærområdet.

Byggeår

1977

Bruksareal per etasje

1. etasje: 77m²
2. etasje: 84m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1341m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Arealbeskrivelse

P-rom inneholder entré, omkledningsrom, gang/trapp, fire soverom, vaskerom, to bad, trapp/stue, kjøkken, bi-inngang og gang.

Beskaffenhet

Opparbeidet med gruset innkjørsel/ parkering, plen, bed og diverse prydbusker.

Oppvarming

Elektrisk og ved/ oljefyring.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-06-2021

Meny