Øvre Titlestad 54, 5243 Fana

Stor og flott familiebolig med enestående sol- og utsiktsforhold – 4 soverom – 2 vaskerom – 3 bad – Kjøkken fra 2016

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Øvre Titlestad 54
5243 Fana

Stor og flott enebolig over tre etasjer med gjennomgående god standard. Boligen har følgende romfordeling: Underetasje: gang, vaskerom, bad, treningsrom og to soverom. 1.etasje: entre, bad, vaskerom, soverom, stue og kjøkken. 2.etasje: gang, bad, soverom og omkledningsrom. Tilhørende utvendig sportsbod på 5 m².

Standard

Velkommen til Øvre Titlestad 54!

En stor og innholdsrik familiebolig bygget i 1998. Boligen strekker seg over tre plan, har gjennomgående god standard og fremstår som lys og delikat med overflater malt i tidsriktige farger. Perfekt familiebolig med nærhet til barnehage, skole, kollektivtransport og butikk.

Underetasjen:

Denne etasjen kan gjøres om til utleiedel dersom man ønsker det.

Gang:
Romslig gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. God plass til oppbevatingsmøblement dersom det er behov for det.

Vaskerom:
Stort vaskerom på 8,3m² med våtromsbelegg på gulvet og malt strie på veggene. Rommet er innredet med utslagsvask i benkeskap, røropplegg for vaskemaskin og ventilator. (Her er det tidlige vært kjøkken).

Bad:
Badet i denne etasjen har keramiske fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggen i dusjsonen og ellers malt strie på resterende. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning.

Soverom:
To av boligens totale fire soverom finner du i underetasjen. Rommene er store og romslige med en størrelse på 12,5m² og 17,8m². Her er det god plass til dobbeltseng, ulike garderobeløsninger og annet møblement. Fra det ene soverommet er det utgang til terrasse.

Treningsrom:
I underetasjen har leiligheten et stort treningsrom på 11,9m² hvor det er plass til tredemølle, romaskin, sykkel eller andre diverse treningsutstyr. Et supert rom som kan brukes etter ønske og behov.

1.etasje:

Soverom:
Soverommet i denne etasjen har en størrelse på 7,8m² med plass til seng av ulik størrelse og forskjellige garderobeløsninger.

Bad:
Badet her har keramiske fliser på gulvet, fliser på veggene i dusjsonen og malt strie på resterende. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassdør, servant med møblement og overhengende speil.

Vaskerom:
Et praktisk vaskerom i denne etasjen med vårtomsbelegg på gulvet og malt strie på veggene. Vaskerommet er utstyrt med 200 L bereder, utslagsvask og røropplegg/ sluk for vaskemaskin.

Stue/kjøkken:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Her er det satt inn en peisovn i stuen med glassfronter som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuevinduet har du en unik utsikt over nærområdet, Korsfjorden og mot Austevoll. Herfra er det utgang til en stor og solrik altan på 42 m².

Kjøkkenet er lekkert og innbydende med innredning fra 2016. Her er det høyglans fronter og kompositt benkeplate med kompositt vask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Et stort og praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass. Godplass til spisestue hvor hele familien kan samles.

2.etasje:

Soverom:
I denne etasjen finner du et drømmerom! Stort soverom/kontor på hele 36m² som kan benyttes etter ønsker og behov. Her er det god plass til seng, garderobe, møblement og annet ønsket inventar. Et rom som kan brukes som oppholdsrom eller hjemmekontor. Her fra er det utgang til en koselig altan på 7,5 m² med enestående utsiktsforhold. I denne etasjen er det også et praktisk omkledningsrom på 4,1 m² hvor du får full oversikt over klær, sko og tilbehør.

Bad:
Boligens siste bad finner du i denne etasjen og er på 8,7m². Her er det lagt keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med toalett, badekar med dusj og glassnisje, servant med møblement, speil og belysning.

Byggeår

1998

Bruksareal per etasje

Underetasje: 72m²
1. etasje: 94m²
2. etasje: 53m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

408m2

Parkering

Parkering på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, vaskerom, bad, trimrom, soverom, omkledningsrom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel/ parkering, trapper, murer og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-05-2021

Meny