Kvitura 116, 5252 Søreidgrend

Sjelden mulighet! Funkisperle med høye kvaliteter, panoramautsikt, meget gode solforhold, garasje og 2 naust med brygge.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kvitura 116
5252 Søreidgrend

Funkis enebolig over 2 plan fra 2007 med garasje. Underetasje inneholder: Entre/hall, trapp, mellomgang, bad, vaskerom og teknisk rom. 1. etasje inneholder: Trapp, korridor, 2 bad, 4 soverom, trapp, korridor, kjøkken/spisestue og stue. Boligen fremstår som stilren og har gjennomgående gode brukskvaliteter og funksjonell planløsning. Garasje med boder i bakkant og terrassedekke over. Eiendommen er på 2 132 kvm og er pent opparbeidet. Tilhørende 2 naust med behov for betydelig oppgradering. Et av naustene (eget gnr 30 og bnr 190) med et tomteareal på 61,2 kvm. Attraktiv beliggenhet på Grimstad med fint utsikt og gode solforhold.

Standard

Kaland & Partners ved Tommy Kaland og Fredrik Søreide har gleden av å presentere Kvitura 116. Dette er en stilren og eksklusiv funkis enebolig med høye kvaliteter på overflater og utstyr. Beliggenheten er upåklagelig med nærmest perfekte solforhold og utsøkt sjøutsikt i maritime omgivelser. Eiendommen "Fjordlimt" har en stor eiet tomt som består av to teiger og medfølgende to naust og 15 meter brygge med stort potensiale. Dette er en eiendom av de sjeldne som har nydelige uteområder med altan, hage og terrasser med jacuzzi og pergola. Den syd-vestvendt beliggenheten sikrer mye sol og god sjøutsikt gjennom hele året. Garasje på 48 kvm med boder, og en pent opparbeidet innkjørsel med god parkeringsdekning. Dette er en sjelden mulighet, og er eiendommen for den kresne som ser etter noe helt unikt. Oppfyll boligdrømmen med denne eksklusive funkisboligen hvor velvære, flotte uteområder og høye kvaliteter vil glede både store og små. Velkommen til visning!

Funkisboligen er bygget i 2007, går over to plan og har følgende kvaliteter:

Via en pent opparbeidet og asfaltert innkjørsel med parkering kan huseier parkere i den romslige garasjen på 48 kvm og gå tørrskodd inn i boligen, tilrettelagt for effektive hverdager og rolige fridager.

Velkommen inn!
Eneboligen har det meste en kan forvente av en slik kaliber. En innbydende entré og stor hall i underetasjen ønsker velkommen hjem. Førsteinntrykket er solid - det er høye kvaliteter, generøs takhøyde og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Det er skyvedørsgarderobe med speilfronter og god pass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. Den gode følelsen blir videre bekreftet med skiferfliser og vannboren gulvvarme, noe som går igjen i hele boligen. Fra hallen er det adkomst opp til husets hovedetasje via en trapp med store vindusflater.

Videre i etasjen er det en mellomgang som går via et bad, vaskerom, teknisk rom og garasjen.
Badet er tiltalende og pent flislagt med på gulv og vegger, har vannboren gulvvarme, avtrekkventil og spotlights i himling. Baderommet inneholder: Vegghengt wc, dusj, servant med møblement, speil og belysning.

Vaskerommet er praktisk plassert vis-a-vis badet og har keramiske fliser på gulv og vegger, vannboren gulvvarme og avtrekkventil. Vaskerommet er av god størrelse og inneholder: Utslagsvask i benkeskap og røropplegg med sluk for vaskemaskin.

Velkommen opp!

Hovedplanet i boligen (1. etasje), er åpen og luftig, har to gode bad, 4 soverom, godt med garderobeplass, åpen kjøkken- og spisestueløsning og stue. Inne oser kvalitet, romløsning og materialvalg soliditet. Her er romslige åpne rom med takhøyde som varierer fra 2,7 meter til 3,5 meter på det høyeste i stuen. Store vindusflater i skjønn forening med den fantastiske sjøutsikten og det naturlige lysinslippet gjør huset lett å like.

Opp trappen kommer en til en walkway hvor alle de 4 soverommene og begge badene er plassert, litt avskilt fra stue, spisestue/kjøkken. Soverommene er alle av god størrelse, har moderne stiluttrykk og gode kvaliteter. I tre av soverommene er det skyvedørsgarderobe, god plass til seng og øvrig ønsket soveromsmøblement. Hovedsoverommet er i enden av walkwayen og har et elegant stiluttrykk, god oppbevaringsplass i omkledningsrom, in-siute bad og adkomst til en herlig altan. In-suite bad har lekre skiferfliser på gulv med vannboren gulvvarme, keramiske fliser på vegger, avtrekksventil og spotlights i himling. In-suite badet inneholder: Vegghengt wc, dusj, servant med møblement og innfliset speil med belysning over.

I til knytning til de øvrige soverommene er det et ekkert bad med skiferfliser på gulv med gulvvarme, keramiske fliser på vegger, avtrekkventil og spotlights i himling. Baderommet inneholder: Vegghengt wc, innfliset badekar, dusj, dobbel servant med møblement og innfliset speil.

I andre enden av walkwayen går trappen videre opp ett nivå hvor en blir møtt av store vindusflater mot sjø og utsikt. Boligens stue har herlige lysforhold med generøs takhøyde hvor store vindusflater gir en god romfølelse. I stuen er det en moderne peis med glassfronter som gir ekstra hygge på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det et lite nivå opp til et nydelig kjøkken med åpen løsning mot spisestue. Kjøkkenet er moderne og lekkert med høyglans fronter, eik benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag og følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, micro, kombiovn, platetopp med induksjon, to ventilatorer, kaffemaskin, vinskap, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap i børstet stål. De herlige terrassene og uteområdene med pergola og jacuzzi er det ultimate oppholdsstedet for sol, selskapeligheter og hygge. Den syd-vestvendte beliggenheten gir utmerkede solforhold og for å nye den flotte sjøutsikten med gode solforhold.

Det medfølger to naust med handelen. I tilknytning til disse er det en 15 meter brygge som innbyr til late sommerdager. Naustene er i dårlig forfatning og trenger full rehabilitering for å møte dagens krav til standard, men har stort potensiale for den rette kjøper.

Alt i alt er dette en amazing funkiseiendom av de sjeldne. Velkommen til visning!

Byggeår

2007

Bruksareal per etasje

Underetasje: 56 kvm BRA.
1. etasje: 220 kvm BRA.
Garasje: 48 kvm BRA.
Naust: 19 kvm BRA.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2193m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Arealbeskrivelse

U-etg: Entre/hall, trapp, mellomgang, bad og vaskerom. 1. etg: Trapp, korridor, 2 bad, 4 soverom, trapp, korridor, kjøkken/spisestue og stue. Utgang til terrassedekke/hage fra kjøkken/spisestue og korridor og til hage og altan på 4,5 m2 fra soverom

Beskaffenhet

Meget pent opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel, parkering, natursteinsmurer, belegningsstein, trapper, terrassedekke, skiferdekke, bed, plen og utvendig spylekran. Flott terrassedekke over garasje med betongheller og diverse spotlights.

Tilhørende 2 naust som krever full rehabilitering. Et naust har eget gnr 30 og bnr 190 med et tomteareal på 61,2 m2.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Vannboren gulv-varme i hele boligen.
Varmekabler i trapp (innvendig).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-09-2021

Meny