Kvernabekkvegen 110B, 5243 Bergen

Moderne rekkehus over 2 plan med 4 soverom, 2 bad, 2 altaner og terrasse med gode solforhold. Carport og parkering

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kvernabekkvegen 110B
5243 Bergen

Moderne rekkehus over 2 plan og hems fra 2012. 1. etg. inneholder: Entre/gang, bad/vaskerom og stue/kjøkken. 2. etg. inneholder: Trapp/gang, bad, 4 soverom og omkledningsrom. 2 altaner på 7 kvm og 8 kvm med glassrekkverk. Moderene bolig med god og funksjonell planløsning. Tilhørende utvendig sportsbod på 6 kvm. Parkering i carport og på tomt. Eiendommen har en attraktivt beliggenhet i et nyere boligfelt i Fana.

Standard

Moderne og familievennlig rekkehus med gode kvaliteter i et nyere nabolag hvor man får følelsen av å komme inn i et varmt og godt hjem når men entrer boligen. Lyse og moderne farger, to flotte helflisede bad og et nytt moderne kjøkken gjør at man kan flytte rett inn. Boligen har hele 4 soverom, omkledningsrom, stor stue med spisestue, markterrasse og to altaner på 7 og 8 kvm.

Enkel tilkomst med parkering og carport i front av boligen ved sportsbod på 6 kvm ved inngangspartiet. Boligen har en meget funksjonell planløsning med følgende kvaliteter og romløsning:

1. etasje:
Ved inngangspartiet er det en romslig sportsbod med gode lagringsmuligheter.

Med enkel adkomst fra parkering til inngangsparti i 1.etasje, ønsker en romslig og innbydende entré/gang med varmekabler på gulv velkommen hjem. Her er det en pen skyvedørsgarderobe med speilfronter og god plass til å henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko.

I entré/gang er det adkomst til et romslig bad/vaskerom med keramiske fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv, avtrekkventil, 200 L bereder, røropplegg for vaskemaskin og sentral/skap for rør-i-rør system, samt aggregat for balansert ventilasjon. Baderommet inneholder: Vegghengt wc, dusj med glassnisje, servant med overhengende speil og belysning.

Videre fra entré/gang er det adkomst inn i rekkehuset flotte stue. Rommet er av generøs størrelse med god plass til ulike møbleringsløninger i flere avdelte soner. Stuen har en åpen løsning mot kjøkken med en hyggelig spiseplass som en naturlig avdeling av de to rommene. Kjøkkeninnredningen er moderne med slette fronter, laminat benkeplate med stål vaskebeslag ig følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, micro, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Det er malt platekledning på vegger, og himling med innfelte spotlights (LED).

I stuen er det en moderne peis med glassfront som bidrar til ekstra hygge og varme på kalde høst- og vinterdager. Mye naturlig lys slippes inn gjennom de store vinduene, og det er utgang til en herlig og solrik markterrasse som innbyr til hygge og sene sommerkvelder.

Fra stuen er det trapp opp til boligens 2.etasje. Under trappen er det en praktisk bod med lagringsplass.

2.etasje:
I andre etasje er det 4 soverom og et pent flislagt bad. Boligens soverom er alle av god størrelse med plass til seng, garderobeskap og øvrig ønsket soveromsmøblement. To av soverommene har utgang til hver sin altan på 7 kvm og 8 kvm, begge med rekkverk av glass. Rekkehusets hovedsoverom er av generøs størrelse og har et praktisk tilknyttet omkledningsrom med fine oppbevaringsmuligheter og adkomst til en av altanene. I omkledningsrommet er sentralstøvsugeren plassert.

Etasjens bad er delikat og romslig med har keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv og avtrekkventil. Badet inneholder: Vegghengt wc, boblekar, dusjnisje av murt glassbyggerstein, servant med møblement, speil og belysning.

Det er en praktisk hems med lagringsplass på ca. 10 kvm.

Alt i alt er dette en moderne og tiltalende bolig med gode kvaliteter. Det er hyggelige og barnevennlige omgivelser, og det er lyst, åpent og romslig. Rekkehuset har Smakfulle løsninger og uteområder som innbyr til gode opplevelser for både store og små. Den gode og innholdsrike planløsning gjør at boligen kan tilfredstille de fleste behov. Velkommen til visning!

Byggeår

2012

Bruksareal per etasje

1. etasje: 69 BRA.
2. etasje: 69 BRA.
Hems: Hems med lagringsplass på ca. 10 kvm (ikke målbart areal pga. lav takhøyde).
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

186m2

Parkering

Parkering i carport og på tomt.
Felles gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

1. etg: Entre/gang, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Utgang til hage fra stue. 2. etg: Trapp/gang, bad, 4 soverom og omkledningsrom. Utgang til altan på 7 m2 fra 1 soverom og utgang til altan på 8 m2 fra 1 soverom.

Beskaffenhet

Opparbeidet med asfaltert innkjørsel/ parkering, betongheller ved inngangsparti.
Terrassedekke (27 m2), natursteinsmur og bed foran bolig.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i hele 1. etasje, samt i bad 2. etasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Knut Farestvedt.

Tilstandsrappport utført av

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-04-2021

Meny