Ture Nermans vei 124, 5143 Fyllingsdalen

Flott og innholdsrikt enderekkehus med sentral beliggenhet! Gode solforhold – 2 terrasser og altan – Barnevennlig.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Ture Nermans vei 124
5143 Fyllingsdalen

Bakkane Borettslag

Andelsbrevnummer

30

Første etasje: entré, gang/trapp, stue og kjøkken. Underetasje: trapp/gang, bad, vaskerom, tre soverom og bod. Praktisk loftsrom på 20 m². Boligen har to innvendige boder på 3 m² og 4 m², utvendig sportsbod på 7 m² og frittstående bod på 3 m².

Standard

Velkommen til Ture Nermans vei 124! Et flott og innholdsrikt enderekkehus over to plan + blindloft, bygget i 1971. Boligen har en god og funksjonell planløsning med fine kvaliteter.
Beliggenheten gir deg gode solforhold, flott utsikt over nærområdet og kort vei til skoler, barnehager og idrettsanlegg.

En lys og luftig entré ønsker deg velkommen hjem! Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entréen ble pusset opp i 2016. Her finner du varmekabler i gulvet og ny ytterdør fra 2018.

Fra entréen ledes du naturlig inn i en romslig gang. Førsteinntrykket er solid - 3st hvitoljet Ask parkett på gulvet og lyse farger på vegger og tak. Fra gangen er det adkomst til blindloft via takluke/loftstrapp. I gangen finner du en stor og praktisk skyvedørsgarderobe som gjør seg godt for oppbevaring.

Videre ledes du inn i en stor og romslig stue med god plass til både sitte- og spisegruppe. Rommet ble pusset opp i 2014 og har store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp og god atmosfære. 3st hvitoljet Ask parkett på gulvet, veggpanel på vegger og malte gipsplater i taket. Her finner du en peisovn av typen Aduro 1-1 som gjør seg godt på kalde dager. Tre nye stuevinduer ble satt inn i august 2021. Fra stuen er det utgang til altan på 18 m².

Huset har et flott kjøkken (pusset opp i 2018) med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate (Fibo) med stål vaskebeslag. Kjøkkenet inneholder kjøkkeninnredning, røropplegg for oppvaskmaskin og ventilator. 3 stavs ask parkett på gulv, malte overflater, wallpaint og baderomsplater på vegger og himling. Keramiske fliser mellom benk og overskap, samt to nye vinduer fra august 2021.

I underetasjen finner du et lekkert bad som ble totalrenovert i 2015 med keramiske fliser på gulvet og baderomspanel på vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet inneholder vegghengt wc, dusjnisje med glassdør, servant med møblement, speil og belysning. Rommet har elektrisk avtrekksventil og spotlights i himling.

Boligen har totalt tre soverom på henholdsvis 10 m², 8,7 m² og 6,6 m² med plass til seng av ulik størrelse og annet ønskelig soveromsmøblement. Det største soverommet har et praktisk garderobeskap av typen PAX. Alle soverommene ble pusset opp i 2019 (minus rommet på 10 m² - 2015) og har 3 stavs eik parkett på gulvet.

Du finner to boder utendørs, en frittstående sportsbod på 7 m² og en frittstående ved inngangsparti på 3 m². Videre er det en bod på 3 m² i første etasje og to boder på 4 m² og 2 m² i underetasjen. I tillegg har boligen et praktisk loftsrom på 20 m² (max takhøyde på 1,5 m²).

Fronten av huset er opparbeidet med terrasse på 34 m² (bygget i 2015) og en pent opparbeidet hage med et mangfold av planter. Foran inngangspartiet er det opparbeidet med terrasse på 27 m² (bygget i 2018). Begge terrassene ble ojlet i 2021.

Alt i alt er dette et flott rekkehus som har hatt flere vesentlige oppgraderinger de siste årene, samt at det har fine kvaliteter og en god planløsning.

Byggeår

1971

Bruksareal per etasje

Første etasje: 60 m²
Underetasje: 53 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

18326m2

Parkering

Felles parkeringsplass.
Man kan søke borettslaget om garasje og fast parkeringsplass.
Ellers i offentlig vei, etter gjeldene bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, gang/trapp, stue, kjøkken, bad, tre soverom og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Opparbeidet med interne veier/ parkeringsplasser, gangveier, murer og grøntarealer.

Hage til aktuell bolig er opparbeidet med skifer og terrassedekke på 27 m² ved inngangsparti, i front er den opparbeidet med terrassedekke på 34 m², trapper, murer, bed og plen.
- Sprekk/ setningskade i del av trapp.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i entre, bad og gang i u-etg.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-12-2021

Meny