Kloppedalsvegen 13A, 5232 Paradis

Unik leil. 180 kvm. Fantastiske sol og utsiktsforhold, ingen innsyn, direkte heis i leil, to garasjeplasser, fullt loft.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kloppedalsvegen 13A
5232 Paradis

Sameiet Hopshøyden

En unik leilighet over ett plan med direkte heisadkomst inn i leiligheten fra garasjen. Leiligheten har følgende romfordeling: 2. etasje: Entre, hall, to bad, vaskerom, fire soverom, stue og kjøkken. To parkeringsplasser i felles lukket garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners v/ Petter Krantz har gleden a å presentere Kloppedalsvegen 13A, en unik og lekker 5-roms leilighet med høy standard og flotte kvaliteter. Leiligheten har to tilhørende garasjeplasser i felles lukket garasjeanlegg. Herfra er det heisadkomst direkte inn i leiligheten.

Velkommen til denne lekre 5-roms leiligheten bygget i 2010.
Leiligheten har god standard, høye kvaliteter og fremstår som lys og delikat med tidsriktige farger.

I det du trer over dørstokken blir en møtt av et stort og romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det god plass til ønsket garderobemøblement dersom det er ønskelig.

Stuen er lys og åpen med store flotte vinduer. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har god plass til sofa- og spisegruppe. Herfra er det utgang til en solrik altan på 63m² med utsikt over nærområdet. Stuen har en flott gasspeis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Moderne og tidløst kjøkken fra HTH med hvite fylling fronter, granitt og kompositt benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag og ventilator i børstet stål. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn fra Miele (90 cm), platetopp med induksjon (90 cm), oppvaskmaskin, vinskap, kjøleskap og fryseskap. Et stort og praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass. Det er lagt keramiske fliser mellom benkeplaten og overskapene.

Leiligheten har fire romslige soverom med en størrelse på 6,3m², 6,3m², 8,4m² og 21,2m². Alle rommene har god plass til seng av ulik størrelse, garderobeløsninger og annet ønsket inventar. Hovedsoverommet er stort og romslig med god plass til dobbeltseng. Her er det satt inn to store skyvedørsgarderober som gir ekstra mye oppbevaring av klær og tilbehør. To av de andre soverommene har også skyvedørsgarderobe.

Bad nr. 1:
Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. I dusjsonen er det lagt rullestein på gulv i dusjsone og glassmosaikk fliser på vegg. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, nedfelt/ innflist badekar, dobbel servant med møblement, speil og belysning. Rommet har avtrekksventil og spotlights i himling. Fra hovedsoverommet er det direkte adkomst til dette badet.

Bad nr. 2:
Dette badet har også keramiske fliser på gulv med varmekabler i gulvet. På veggene er det lagt keramsike fliser, glassmosaikk på vegger dusjsonen og rullesteingulv i dusjsonen. Badet her er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassnisje, servant med møblement, speil og belysning.

Leiligheten har et praktisk vaskerom på 8m² med keramiske fliser på gulv og malt platekledning på veggene. Vaskerommet er innredet med utslagsvask i benkeskap, røropplegg for vaskerom, sentral/ skap for rør i rør system og 200 L bereder. Her er også en stor skyvedørsgarderobe med frostet glass som gir mye oppbevaringsplass. Det er også plass til ekstra kjøleskap dersom det er behov for det.

En ekstern bod i underetasjen på 6m² med god plass til oppbevaring av sportsutstyr, verktøy o.l.

Byggeår

2010

Bruksareal per etasje

2. etasje: 176m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3457m2

Parkering

To parkeringsplasser i felles lukket garasjeanlegg. Det er 16 amp tilkoblingsmuligheter på parkeringsplassene beregnet for elektrisk- eller hybridbil.
Heisadkomst fra garasje og direkte inn i leiligheten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, hall, to bad, fire soverom, vaskerom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Arealet er felles for sameiet, pent opparbeidet med plen, murer, skifer rapo og diverse prydbusker/ beplantning.

Oppvarming

Elektrisk og gass.
Varmekabler i hele leiligheten (ikke soverommene)
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-01-2022

Meny