Herman Grans vei 47, 5162 Laksevåg

Lekker 4roms selveier med fantastisk utsikt. Nyoppusset leilighet med høy standard og kvaliteter. Mulighet for parkering

Prisantydning

4 590 000,-

Omkostninger totalt

122 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

4 712 992,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
114 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)
6 900,-  Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
114 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)
6 900,-  Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Etasje:

  2

 • Byggeår:

  1937

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  153/343

 • Seksjonsnummer:

  1

 • Seksjonsbrøk:

  11/30

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  96 m2

 • Bruksareal:

  96 m2

 • Bruttoareal:

  106 m2

 • Tomteareal:

  652 m2

 • Antall rom:

  4

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  1

 • Energimerking:

  G

 • Felleskostnader:

  1375,-

 • Kommunale avg.:

  11972,-

 • Ligningsverdi:

  744838,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2018

 • Takseringsdato:

  15-10-2020

 • BRL/Sameie:

  Sameiet Herman Grans Vei 47

 • Meglers ref.nr:

  5200273

Ole Kristvåg Pedersen

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

48 88 84 80 / okp@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Herman Grans vei 47
5162 Laksevåg

Sameiet Herman Grans Vei 47

Nyoppusset 4-roms selveierleilighet med nydelige utsiktsforhold. Inneholder: Entré/gang, bad, vaskerom, 3 soverom og stue/kjøkken. Nord-østvendt altan på 14,5 m² med utgang fra stue og soverom. Tilhørende stor bod på loft (12,7m²) og flott innredet bod i kjeller på 5,4 m². Mulighet for parkering.

Standard

Kaland & Partners ved Ole Kristvåg Pedersen har gleden av å presentere Herman Grans vei 47. En lekker og moderne 4-roms selveierleilighet som strekker seg over hele toppetasjen i bygget. Leiligheten er nylig ombygget og generelt oppusset og oppgradert med nytt bad og kjøkken i tillegg til påkostede kvaliteter på overflater og utstyr. Leilighetens planløsning er betydelig forbedret og det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er en fremragende utsikt over store deler av Bergen og mot bl.a. Tertnes, Sandviken, Verftet, Rundemannen, Fløyen og Ulriken fra den utvidede altanen. Leiligheten holder en gjennomgående høy standard med lyse, tidsriktige overflater og gode kvaliteter på teknisk utstyr i tillegg til kjøkken og bad. Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet i rolige og usjenerte omgivelser.

Når en trår over dørstokken i husets 2. etasje, ønsker en lys og trivelig entré velkommen hjem. Førsteinntrykket er solid - det er gode kvaliteter, lyse og tidsriktige farger, og en gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. I entréen er det god plass for oppheng av yttertøy og plassering av sko. Her er også sikring- og nettverksskap plassert. Innvendige vegger er av malt platekleding og det er innfelte spotlights i himling. Den gode følelsen blir videre bekreftet med det flotte gulvet som går igjen i hele leiligheten.

Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot stuen og den åpne kjøkkenløsningen - store vindusflater sikrer godt med utsikt og naturlig lys som skaper en god atmosfære i rommet. Her er det god plass til både spise- og sittegruppe.

Det skal godt gjøres å ikke legge merke til utgangen til altanen - en 14,5 kvadratmeters forlengelse av stuen på de fineste dagene med en fantastisk sjøutsikt. Det er også adkomst fra hovedsoverommet til denne til nord-østvendte altanen med innfelte spotlights i himling. Det er ifølge selger sol på altanen til ca. kl. 15.30 sommerstid.

En åpen løsning mellom stue og kjøkken gir rommet et sosialt preg. Kjøkkenet fra kvalitetsleverandøren Norema er moderne innredet med slette fronter, laminert benkeplate, kompositt vaskekum, blandebatteri med avtagbar kran, ventilator, waterguard og opplegg for oppvaskmaskin. Det er meget god skap- og benkeplass, og godt med integrerte hvitevarer som: Stekeovn (Simens), platetopp med bred smart induksjon (Simens), oppvaskmaskin (Simens), kjøleskap og fryser (AEG), kombinert stekeovn og dampovn (Simens) og vinskap med to soner og plass til 16 vinflasker (Norcool).

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har laminat på gulv, malt platekledning på vegger med innfelte hyller og belysning, samt malt himling med innfelte spotlights.

Leilighetens bad er delikat og innbydende med eksklusive italienske 60x60 designfliser og varmekabler i gulv. Det er et bredt speil med lys over 120cm bred vask med skukkeinnredning, sideskap for ekstra oppbevaring, ekstra bredt glassfelt inn mot dusj hvor det er innfelt nisje med led stripe og designsluk i gulv. Det er innfelte led spotter i himling, innfelt vegghengt toalett og avtrekksventil i himling.

Leiligheten har et separat og praktisk vaskerom med keramiske fliser på gulv med varmekabler, malt platekledning på vegger og i himling hvor det også er innfelte spotlights. Det er et funksjonell vaskeromsinnredning fra Epoq med hevet platå for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet inneholder: Utslagsvask, benkeplate, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med egne kurser, avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Leilighetens 3 soverom er romslige og malt i fine tidsriktige farger. Det god plass til seng, garderobeløsning og annet ønskelig inventar. Hovedsoverommet har walk-in garderobe, led stripe i nisje i gavelvegg ved seng hvor det også er 2 trådløse ladeplate innfelt, (en på hver side av sengen). Dette soverommet har varme i gulv og egen ugang til altanen.

Med leiligheten medfølger:
-En romslig loftsbod på 12,7m² med gode lagringsmuligheter.
-Innredet snekkerbod med doble svarte led spotter i tak, varme i gulv, led stripe rundt verktøybenk, (klargjort for vifte), isolert vegg mot gang og tak, samt kodelås i dør.

For øvrig kan følgende oppgraderinger nevnes:
-Ny inngangsdør med kodelås
-Nytt og moderne brannvarslingssystem med ytterligere varslingsmuligheter
-Lagt inn fiber fra altibox.
-Alt elektrisk nytt, inkl. kabler og rør i vegg, samt nytt sikringsskap med vedlikeholdsfrie digitale sikringer fra Eaton.
-Smarthusløsning på lys fra Eaton.
-Ny og større altan med royalimpregnert terassebord.
-Etterisolert yttervegger, gulv og tak.
-Ny varmepumpe, (designmodell som bygger mindre innvendig).

Alt i alt er dette en lekker og innbydende leilighet med unike kvaliteter. Den er lys og tiltalende med smakfulle innredningsløsninger, moderne fargevalg og en god planløsning. Her kan man flytte rett inn uten en eneste bekymring!

Byggeår

1937

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

652m2

Parkering

Det er plass til ca. to biler på eiendommen som er felles for sameiet. Sameiet har vurdert opparbeidelse for 5 plasser, men dette er ikke vedtatt. Ellers parkering langs offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, vaskerom, tre soverom og åpen stue-/kjøkkenløsning.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse pent opparbeidet med murer, bed og diverse prydbusker og beplantning.

Oppvarming

Elektrisk. oppvarming:
- Varmekabler på bad og vaskerom.
- Varmepumpe i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig med arealmåling.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-10-2021

Meny