Osterøyvegen 2638
5283 FOTLANDSVÅG

Boligen inneholder følgende rom per etasje: 1. Etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad. 2. Etasje: trapperom, gang, stue/kjøkken, to soverom, og bad. Kjeller: Gang, 2 bod.

Standard

Eiendomsmelger 1 ved Marcus Landmark har den store gleden av å presentere Osterøyvegen 2638! En innholdsrik enebolig, med praktiske løsninger og fine muligheter for utleie på Osterøy!

Boligen fremstår som to leiligheter, selv om alt er under samme enhet. Her har en to etasjer som er innredet med tilsvarende innredning. Begge etasjene har hvert sitt kjøkken, bad og to soverom. Det presiseres at boligen ikke er godkjent som to separate boenheter.

Boligen går over to etasjer, med hovedinngang i 1. Etasjen. P.t er hele boligen utleid til kommunen, der det er en leietaker i hver etasje. boligen leies ut for 16.000kr per måned. Utleieavtalen er tidsubestemt, og løper til oppsigelse, med tre måneder oppsigelsestid. Leieforholdet løper videre med mindre annet spesifiseres. Ny leieavtale må signeres med ny eier og depositum overføres til selger. Dette ordnes direkte mellom partene. Leiekontrakt kan om ønskelig ses hos megler.

Velkommen inn!
Entré | Det første som møter deg når du gå inn i boligen er en mellomgang, der en enten kan gå inn til første etasje, til høyre inn på badet eller opp trappen til andre etasje. I entréen er det fine muligheter til å henge fra seg ytterklær og annet. Vi går først inn i første etasje.

Gang 1. etasje | Når en kommer inn i denne delen blir en først møtt av en lengre gang der en vil få mulighet til å gå inn til det etasjens største soverom eller videre inn til stuen med flere muligheter.

Soverom 1. Etasje | Etasjen har to soverom som går over henholdsvis 15m² og 10m². Soverommene har laminat på gulvene, smartpanel på veggene og malt gipstak. Her har en godt med boltreplass for å innrede slik en ønsker selv. Om det er større seng, garderobeskap eller annet? Helt opp til deg!

Stue 1. Etasje | En har en fin åpen stue/kjøkken løsning som går over 19m². Stuen har laminat på gulvet, malt strie på veggene og tak-ess plater.

Kjøkken 1. Etasje | Kjøkkenet her er lekkert. Her har vi kjøkkeninnredning av lett profilerte fronter, laminert benkeplate, løse hvitevarer og stålvask. Overflatene er med laminat på gulvet, laminat på veggene og tak-ess plater.

Bad 1. Etasje | Første til høyre når en kommer inn i boligen er badet. Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og skapinnredning med overliggende servant. Overflatene er med vinylbelegg på gulvet, malte veggplater og tak-ess plater. Badet er på fine 9,8m²

Vi går opp til andre etasje!

Gang 2. Etasje | Det første som møter deg når en går inn i etasjen er en gang til å henge fra seg, før en går videre inn. Herfra så har en mulighet til å enten gå inn på etasjens bad, eller videre inn i boligen.

Bad 2. Etasje | Badet her er på 9,8m² og inkluderer dusjkabinett, toalett og skapinnredning med overliggende servant. Overflatene er med vinylbelegg på gulvet, malt veggplater og tak-ess plater.

Soverom 2. Etasje | Videre inn i boligen vil en få to soverom på høyre hånd. Boligen er så godt som identisk oppbygget der det ene soverommet igjen er større enn det andre. Det største rommet er på 15,6m² og det andre er på 10,6m². Soverommene har laminat på gulvet, malt strie på vegger og tak-ess plater.

Stue 2. Etasje | Også her er det en åpen stue/kjøkken løsning. I denne etasjen er løsningen litt større. Totalt sett 19m².

Kjøkken 2. Etasje | Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter, laminert benkeplate, løse hvitevarer og stålvask. Overflatene er med laminat på gulvet, malt strie på veggene og tak ess plater.

Byggeår

1950

Tomteareal

563m2

Parkering

Boligen har god plass til å parkere flere biler på egen tomt.

Oppvarming

El-oppvarming.
Peis i begge etasjene.
Gulv bade er oppvarmet med varmekabler.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Ole andre skage. Skage taksering

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Avdelingsleder - Eiendomsmegler
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-10-2024

Kart
Osterøyvegen 2638, 5283 FOTLANDSVÅG

Se flere boliger i området

Meny