Leitet 6
5018 BERGEN

Sameiet Leitet 6

Trivelig 2-roms leilighet med super beliggenhet i Fjellsiden. Leiligheten ligger i byggets 2. boligetasje og inneholder entré/gang, stue, kjøkken, soverom og bad. I tillegg disponerer leiligheten en bod på bakplassen utenfor badet.

Standard

Velkommen til Leitet 6, en lys og delikat 2-roms leilighet med nydelig utsikt over sentrum. Flott og tilbaketrukket beliggenhet i Fjellsiden, med kun få minutters spasertur til alt Bergen kan by på av studiesteder, arbeidsplasser, shopping, restauranter, utesteder med mer. Leiligheten fremstår luftig og trivelig med mye lysinnslipp fra store vinduer.

Leiligheten ligger flott til i byggets 2. boligetasje. Man kommer først inn i lys entré med åpen løsning inn til stue. Stuen er malt i tidløse farger med listefrie overganger mellom vegger og tak. Veggene er malt med den eksklusive malingen Farrow & Ball Flat Dead - den matteste kvaliteten du kan få i markedet. Leiligheten er oppgradert i 2021 med en nydelig fiskebeinsparkett i eik på gulvet, som er gjennomgående i entré, stue, gang og soverom. Store stuevinduer bidrar til et romslig og luftig uttrykk og åpner samtidig opp for den nydelige utsikten over Bergen sentrum. Stuen har plass til både salong- og spisestuegruppe.

Videre innover i leiligheten er det åpen løsning til kjøkkenet, som er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Her er det stilige, mørke fliser på gulv samt på vegg over benkeplate. Innredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og det er også integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap.

Fra kjøkkenet er det videre inngang til badet, som er flislagt på gulv og vegger og har elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger, servant med skapinnredning, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Mellom stue og kjøkken ligger soverommet, som har pen parkett på gulv og vegger malt i dus og pen farge. Soverommet har plass til seng og garderobe. Skyvedørsgarderobe på soverommet medfølger.

Hyggelig felles uteplass ved inngangsparti, med flott utsikt og gode solforhold. I tillegg er det bakplass utenfor badet, hvor denne leiligheten også disponerer en bod.

Byggeår

1898

Tomteareal

204m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Boligsoneparkering i området.

Beskaffenhet

Felles tomt, bygningskroppen opptar største delen av tomten. Opparbeidelse er med skiferbelagte uteområder, betongmurer og betongtrapp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 18.06.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-07-2024

Kart
Leitet 6, 5018 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny