Radøyvegen 115
5911 ALVERSUND

Denne store eneboligen inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, stue, kjøkken og bad Loftsetasje: Gang, stue og tre soverom. Kjeller/hybel: kjøkken, stue, bad, vaskerom og bod.

Standard

En frittliggende stor enebolig med store muligheten og nydelig utsikt som skapt for familier med store drømmer!

Det første du vil møte ved adkomst er en romslig gang der en kan henge fra seg yttertøy. Her kan en velge å enten gå opp til soverommene, eller videre inn i hovedetasjen.

Velger en å gå videre inn i boligen vil en komme rett inn til boligens spisestue. Her har en god plass til spisebord, og annet oppbevarings innredning. Videre inn vil en komme til hovedstaden som kan by på en magisk utsikt og utgang til balkongen som er på hele 30kvm

Kjøkkenet i denne etasjen har godt med benkeplass. Innredningen her er med lette fronter, stålvask og laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer er platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Overflater er med fliser av venylbelegg på gulvet, malte veggplater og malt takflate.

Badet i hovedetasjen er innredet med toalett, dusjhjørne og skuffeinnredning med overliggende servant. Overflatene er med flis på gulvet, flis på veggene og gips i taket.

Tar en turen opp til loftsetasjen vil en kunne se at her er det tre soverom og en stue. Soverommene har malt furugulv, malte vegger og malt tak. Her har en god plass til senger og godt med oppbevaringsmuligheter.

Stuen i denne etasjen har laminat på gulvet, malte strie/tapet på vegger, smartpanel på vegger og malt takoverflate.

Med til denne boligen er det en innredet kjeller/hybel. Så her kan en friste med en egen etasje til ungdommen eller litt utleie-inntekt. (Det er ikke registrert godkjent utleiedel, da det ikke foreligger byggetegninger. Se mer under "utleieadgang")

Det første en vil se når en kommer inn er et kjøkken. Kjøkkenet inneholder en kombinert vask, stekeplater og kjøleskap. Det er også enkel innredning med skuffer og skap med glatt overflate.

Videre inn vil en komme til stuen. Denne er romslig og her er det kun fantasien som setter kan sette en stopper for innredningen.

Fra stuen kan en gå inn på hybelens bad. Badet kan friste med servant, toalett og dusjkabinett. Her er det overflater med flis på gulvet, malte plater på veggene og tak-ess plater.

På utsiden av boligen er det også en garasje på 17kvm. P.t er det kun inngang ved dør, og kan fint brukes til lagring. Garasjen er fundamentert med betongplate. Ytterveggene er utført med siporex murstein som er pusset utvendig. Hvor port har vært kledd igjen med trevegg.

Taket på boligen er tekket med glasert hollandsk takstein av nyere dato.

Byggeår

1951

Tomteareal

1113m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Eletrisk oppvarming

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Ole andre Skage. Skage Taksering AS

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-07-2024

Kart
Radøyvegen 115, 5911 ALVERSUND

Se flere boliger i området

Meny