Bygardslii 32, 5713 VOSSESTRAND

Flott 4-roms fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet | Badstue | Terrasseplatting | Solrik | Ski in- ski out

Bygardslii 32
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Vårstølskogen

Trivelig 4-roms fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet i fjellandsbyen. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2013, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom og badstue. Terrasseplatting på 18 kvm. Utvendig bod på 4 kvm.

Standard

Velkommen til Bygardslii 32, en romslig og flott 4-roms fritidsleilighet med god planløsning og attraktiv beliggenhet. Her har man fjellandsbyens skifasiliteter og andre fritidstilbud like utenfor døren, gode solforhold og kort vei til sentrumsområdet med butikker, spisesteder med mer. Leiligheten fremstår velholdt med pen standard, og har blant annet balansert ventilasjon som bidrar til et godt inneklima.

Enkel adkomst til leiligheten som ligger i byggets 1.etasje. Takoverbygget inngangsparti fører inn til en romslig og hyggelig entré/gang med fliser på gulv, og god plass til å henge fra seg yttertøyet. Her er også elektriske varmekabler i gulv.

Stuen er av god størrelse og har åpen løsning til kjøkkenet. Stilig veggpanel og flott laminat gir et moderne preg, men også en lun atmosfære og trivelig hyttefølelse. Montert vedovn bidrar med god varme på kalde dager, og man har god plass til salong og spisestue.
Kjøkkenet har god skap- og benkeplass, og innredningen er fra kvalitetsleverandøren Sigdal med lett profilerte fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig terrasseplatting på 18 kvm, med god plass til utemøblement og utsikt mot nærområdet.

Det er tre soverom i leiligheten. To har tilkomst fra stue, og ett soverom har tilkomst fra gang. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe, og de to andre soverommene kan enkelt innredes med familiekøyer og kommode eller lignende.

Pent bad med fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, toalett og servant med skuffeinnredning. Det er også opplegg for vaskemaskin. Fra badet er det inngang til trivelig badstue hvor man kan slappe av etter en lang dag i skibakken.
Eget toalettrom med fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med servant og toalett.

God oppbevaringsplass i utvendig bod på 4 kvm.

Byggeår

2013

Tomteareal

2635m2

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom og badstue.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gruset biloppstllingsplass og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 02.01.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-03-2024

Meny