Damsgårdslien 55, 5161 LAKSEVÅG

Pen 3-roms leilighet med romslig terrasse | Lys og moderne med pene kvaliteter | Parkeringsplass på egen tomt

Damsgårdslien 55
5161 LAKSEVÅG

Pen 3-roms leilighet i del av tomannsbolig, beliggende i veletablert boligområde på Melkeplassen. Leiligheten ligger i underetasje i bygget og inneholder følgende: Entré/gang, to soverom, stue/kjøkken, bad og garderobe. Nordøstvendt terrasse på 19 kvm ved inngangspartiet.

Standard

Velkommen til Damsgårdslien 55, en pen og trivelig 3-roms leilighet med flott beliggenhet på Melkeplassen. Leiligheten ligger i underetasjen i del av tomannsbolig, og har en romslig terrasse. Leiligheten er jevnlig oppgradert og fremstår lys og moderne med pene kvaliteter. Godt kollektivtilbud med busstopp kun 100 meter unna, og ellers kort vei til både dagligvarebutikk, skoler, barnehager og turområder.

Vi møtes av en stor og trivelig terrasse ved inngangspartiet. Terrassen er på hele 19 kvm med god plass til utemøblement.

Entréen er lysmalt og har keramiske fliser på gulv. Her er skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass, og montert varmepumpe som bidrar til en jevn og fin temperatur. Det er ellers varmekabler i gulv i hele leiligheten.

Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til både salong og spisestue. Godt lysinnslipp fra stuevinduene. På gulv er det pen laminat, og veggene er lysmalte. Overflatene ble pusset opp i 2014.
Flott kjøkken med god skap- og benkeplass, og lyse fliser på vegg over benkeplate. Flisene var nye i 2022. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA med slette fronter og laminert benkeplate, og integrert stekeovn og platetopp. Platetopp var ny i 2015, fronter og benkeplate fra 2012. Kjøkkenet har også oppplegg for oppvaskmaskin.

Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet har tilkomst fra stue, og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Lyse fliser på gulv. Fra soverommet er det også inngang til garderoberom med skyvedør imellom. Soverom nr 2 har inngang fra entré, og er lyst og pent med plass til dobbeltseng. Her er det laminat på gulv.

Pent bad innredet med toalett, dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning. Her er også opplegg for vaskemaskin. Det er keramiske fliser på gulv og vegger.

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

94m2

Parkering

Privat parkering på tomt.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, to soverom, stue/kjøkken, bad.

Beskaffenhet

Tomten består av eiendommens bygningsmasse/bakplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Opplyst varmekabler i alle gulv. Varmepumpe i entré/gang.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 21.12.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-01-2024

Meny