Damsgårdsallmenningen 1, 5160 LAKSEVÅG

Nydelig 4-roms i sjøkanten med balkong | Heis og stor felles takterrasse | Mulighet for garasjeplass | 2 bad

Damsgårdsallmenningen 1
5160 LAKSEVÅG

Sameiet Holmenibergen

Flott og romslig 4-roms eierleilighet med sentral beliggenhet på Damsgård. Leiligheten ligger i 3.etasje i bygg fra 2018, og inneholder følgende: Entré, gang, tre soverom, to bad, stue/kjøkken og innvendig bod. Utgang til altan på 9 kvm. I tillegg har man ekstern bod på 7,6 kvm.

Standard

Velkommen til Damsgårdsallmenningen 1, en romslig og flott 4-roms eierleilighet med sjøutsikt. Attraktiv beliggenhet på Damsgård med kort vei til alt du trenger. Leiligheten er fra 2018 og fremstår moderne med pene, tidsriktige kvaliteter. Her er blant annet vannbåren varme, balansert ventilasjon og en hyggelig altan med utsikt mot sjø. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje, med enkel adkomst via heis i bygget.

Vi kommer inn i lys entré med plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Gulvet er av parkett, denne er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk.
To av leilighetens tre soverom ligger på hver sin side av entréen, hovedsoverommet ligger rett frem i enden av gang. Alle soverom er av god størrelse, og er lyse og trivelige.
Hovedsoverommet har også inngang til eget, flislagt bad med vannbåren varme i gulv, innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, vannskap og servant med skapinnredning.
Hovedbadet ligger langs gangen og har også fliser på gulv og vegger, samt vannbåren varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med skapinnredning, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Til slutt kommer vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med god boltreplass. Stuen er enkel å møblere med sittegruppe og spisestue, og vinduene slipper det naturlige lyset inn. Varmekonvektor i stue fordeler vannbåren vamre fint rundt i rommet og leiligheten ellers.
Pent kjøkken fra Norema med lyse, glatte fronter og benkeplate av laminat, og god skap- og benkeplass. Det er lagt mørke, stilige fliser på vegg over benkeplate, praktisk med tanke på rengjøring. Her er også integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp, samt komfyrvakt og vannstoppsystem.

Fra stue er det utgang til trivelig altan på 9 kvm. Fra altanen er det utsikt både mot sjø og mot Damsgård andre veien. God plass til sittegruppe.

Man har godt med oppbevaringsplass i innvendig bod på 3 kvm, samt i ekstern bod på hele 7,6 kvm.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Dør til soverom er flyttet.

Tomteareal

1546m2

Parkering

Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjeller

Arealbeskrivelse

Entré, gang, tre soverom, to bad, stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eiende tomt som er opparbeidet med grøntområder og interne adkomstveier.

Oppvarming

Vannbåren varme med varmekonvektor i stue, gulvvarme på badene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Rune Løseth, datert 15.09.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-11-2023

Meny