Lokketovegen 17, 5136 MJØLKERÅEN

Innholdsrik enebolig i fantastiske omgivelser | Panorama sjøutsikt og gode solforhold | Garasje med elbillading

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lokketovegen 17
5136 MJØLKERÅEN

Innholdsrik enebolig med fantastisk beliggenhet og nydelig sjøutsikt. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Stue, kjøkken, vaskerom, to soverom, bad, gang og toalettrom. U-etg: Hall m/trapp, soverom, tre boder og fyrrom. Stor terrasse på 50 kvm, samt skiferbelagt terrasse. Det er oppført garasje på 19 kvm på eiendommen, samt en trivelig vinterstue.

Standard

Velkommen til Lokketovegen 17, en stor og innholdsrik enebolig i fantastiske omgivelser. Her har du meget gode solforhold og nydelig panoramautsikt mot sjø, som kan nytes fra romslige og hyggelige terrasseplattinger rundt boligen. Det er også garasje med elbillader på eiendommen. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og fremstår velholdt, men med enkelte behov for oppgraderinger. Kort gangavstand til busstopp, og ellers kort kjørevei til Åsane eller sentrum.

Vi går inn i boligens underetasje. Her kommer vi inn i en romslig hall med god plass, og trapp opp til 1.etasje. Vedovn i hallen varmer godt når man trenger det vinterstid.
Like til venstre ligger ett av boligens tre soverom, som er lyst og trivelig med god garderobeplass. Rommet er merket gjesterom på bygningstegninger og er også perfekt som kontor.

I underetasje er det også flere boder med god lagringsplass.

Vi går opp i 1.etasje.
Her kommer vi opp i åpen og luftig stue med god plass til spisestue og flere sittegrupper. Langs ene veggen er mange og store vinduer hvor det naturlige lyset slipper inn, og hvor man virkelig kan nyte den flotte sjøutsikten. Stuen har også peis med peisinnsats fra 2012. Ny laminat på gulv i 2016.

Kjøkkenet er pent og praktisk og har god skap- og benkeplass. Innredningen er fra Arctic med profilerte fronter og heltre benkeplate, og det er lagt fliser på vegg over benkeplaten. Her er også gasskomfyr og opplegg for oppvaskmaskin.
Like ved kjøkken er det tilkomst til en liten gang, med utgang til hage. Fra gang er det også tilkomst til toalettrom og vaskerom. Vaskerommet er av eldre dato og har behov for oppgradering, og er ellers innredet med skap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Rommet varmes opp av stråleovn, og det er belegg på gulv. Toalettrommet er innredet med toalett og servant.

Via gang fra stue kommer vi til de to andre soverommene i boligen, samt badet. Soverommene er romslige og lyse med god plass til seng og garderobe.
Badet er flislagt på gulv og vegger, og har elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, servant og opplegg for vaskemaskin (rør fremlagt i vegg).

Generelt er det gulv av parkett, laminat, belegg, fliser og betong, og på vegger er det trepanel, glassfiberstrie, miljøtapet og mdf-panel. Det er også montert varmepumpe i boligen.

Fra stue er det utgang til koselig, skiferbelagt terrasse, hvor man videre kan spasere til stor treterrasse på 50 kvm med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Her er det god boltreplass, og man får enkelt plass til flere sittegrupper. Tilknyttet terrassen er det også en koselig vinterstue som kan lukkes igjen med skyvedører, og med gruepeis som varmer godt. Vinterstuen kan dermed benyttes året rundt.

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

Enebolig:
1.etg: 91 m²
U-etg: 69 m²

Garasje: 19 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente bygningstegninger på eneboligen fra kommunen, men dagens planløsning er noe endret; Opprinnelig soverom er innlemmet i bad i 1.etasje. Terrassen er gjort større enn på tegningene. Det foreligger ikke tegninger på vinterhagen. Det foreligger ingen dokumentasjon på at det er søkt om utvidelse av terrasse samt bygging av vinterhage, og godkjennelse foreligger dermed ikke. Det er den som til enhver tid er hjemmelshaver som er ansvarlig for at boligen oppfyller offentligrettslige krav og vilkår for bruk.

Det foreligger godkjente tegninger på garasjen.

Tomteareal

796m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

1.etg: Stue, kjøkken, vaskerom, to soverom, bad, gang, toalettrom. U-etg: Hall m/trapp, soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med belegningsstein, beplantning, trapp i betong med skifer, treplatting, murer av blokkstein, natursteinsmurer, skifertretrapp fra terrasse, prydbusker med mer.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Rune Løseth, datert 18.09.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-11-2023

Meny