Løypetona 140, 5918 FREKHAUG

Lekker 3-roms leilighet i bygg fra 2021 | Vannbåren varme | Fast garasjeplass | Stor terrasseplatting | Nærhet til sjø

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Løypetona 140
5918 FREKHAUG

Sameiet Løypetona B3-2

Meget pen 3-roms eierleilighet med flott beliggenhet. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2021, og inneholder følgende: Entré, to soverom, bad, stue/kjøkken og teknisk rom. Utgang til platting. I tillegg har man en frittstående bod på 5,3 kvm.

Standard

Velkommen til Løypetona 140, en lekker, nyere 3-roms eierleilighet med nydelig beliggenhet på Frekhaug. Her har man fantastiske sol- og utsiktsforhold, og kort vei til alt man trenger i det daglige. Leiligheten har flotte kvaliteter og fremstår som ny. Bygget er fra 2021, og her er blant annet vannbåren varme, balansert ventilasjon og stor terrasseplatting med god boltreplass. Egen fast garasjeplass i sameiets garasjeanlegg.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje med enkel, trappefri adkomst. Lys entré med pen parkett på gulv som er gjennomgående i hele leiligheten. Like ved entréen ligger de to soverommene, som er lyse og trivelige med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Badet er lekkert med fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, servant og opplegg for vaskemaskin.

Til slutt kommer vi inn i åpen og luftig stue/kjøkkenløsning med vannbåren varme i gulv. Store stuevinduer gir godt med naturlig lysinnslipp. Stuen er enkel å møblere med salong- og spisestuegruppe, og veggene er malt i lys, tidløs farge. Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass, og innredning fra Marbodal med glatte fronter og laminat benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer og komfyrvakt.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig terrasseplatting med levegg i glass og fasadeplater. Her kan du nyte flotte sol- og utsiktsforhold.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i ekstern, frittstående bod på hele 5,3 kvm.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1766m2

Parkering

Fast garasjeplass medfølger.
Gjesteparkering på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Entré, to soverom, bad, stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eiende tomt som er opparbeidet med grøntområder, lekeplass og interne adkomstveier.

Oppvarming

Vannbåren varme med gulvvarmesystem i stue. Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Rune Løseth, datert 11.09.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-11-2023

Meny