Solheimsgaten 57, 5054 BERGEN

Sentral 2-roms – 3 min til bybanen | Fast parkering ved døren og stor felles hage | Ingen dok.avgift | Nærhet til alt!

Solheimsgaten 57
5054 BERGEN

Solheimsgaten 57 borettslag

Andelsbrevnummer

4

Pen loftsleilighet med sentral beliggenhet på Kronstad. Leiligheten ligger i byggets 3. og øverste etasje og inneholder følgende: Entré, soverom, stue/kjøkken, bad og bod.

Standard

Velkommen til Solheimsgaten 57, en lys og trivelig loftsleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Her har man kort vei til blant annet bybanestopp, dagligvarebutikk, studiesteder, spisesteder og ellers alt man måtte trenge i hverdagen. Leiligheten har jevnt over pene kvaliteter, og er arealeffektiv med god planløsning.

Leiligheten ligger i byggets 3. og øverste etasje. Til høyre i trappegangen før man går inn i leiligheten, er det inngang til tilhørende bod med god oppbevaringsplass.

Vi går inn i leiligheten. Her møtes man av en hyggelig entré med lysmalte overflater og pen laminat på gulv. Gulvet er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk. God plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene.

Like til høyre for entréen ligger badet, som er lyst og trivelig med malt vinylbelegg på gulv, og malte plater på veggene. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og servant med skapinnredning.
Rett til venstre for entréen er soverommet. Rommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og kommode.

Til slutt kommer vi inn i flott, åpen stue/kjøkkenløsning. Fra takvinduene er det flott utsikt, og samtidig slipper mye naturlig lys inn og bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Plass til salonggruppe og et lite spisebord. Laminat på gulv, og dels malt mur og malt panel på vegger.
Pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra IKEA med hvite, profilerte fronter og benkeplate i laminat. Her er også integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin.

Alt i alt en tiltalende og flott leilighet med super beliggenhet!

Byggeår

1933

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

258m2

Parkering

Det er to biloppstillingsplasser foran hovedinngangen på vestsiden av bygget, hvor den nordlige biloppstillingsplassen eies av denne andelen.
Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré, soverom, stue/kjøkken, bad.

Beskaffenhet

Felles tomt som er opparbeidet med plen, belegningsstein, gjerde med mer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Rune Løseth, datert 07.09.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-02-2024

Meny