Klubben 80, 5914 ISDALSTØ

Stor enebolig med panorama sjøutsikt | Altan | Stor, solrik hage | Garasje med elbillader | Kort vei til Knarvik sentrum

Prisantydning

6 690 000,-

Omkostninger totalt

183 492,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 873 492,-

Omkostninger

167 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,-)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  1978

 • Kommunenr.:

  4631

 • Gårds/Bruksnr.:

  188/317

 • Primærrom:

  168 m2

 • Bruksareal:

  245 m2

 • Tomteareal:

  1225 m2

 • Antall soverom:

  4

 • Antall baderom:

  2

 • Kommunale avg.:

  17238,-

 • Ligningsverdi:

  1114230,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2021

 • Takseringsdato:

  12-09-2023

 • Meglers ref.nr:

  3230144

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Klubben 80
5914 ISDALSTØ

Innholdsrik enebolig med meget flott beliggenhet nær Knarvik sentrum. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Entré/gang, vaskerom, bad, hall m/trapp, kjøkken, stue, tre soverom, gang. Utgang til altan på 13 kvm. U-etg: Soverom, bad, kjellerstue, hall m/trapp, vindfang, boder og teknisk rom. Det er også oppført garasje på 25 kvm på eiendommen.

Standard

Velkommen til Klubben 80, en meget romslig og innholdsrik enebolig over to etasjer, nydelig beliggende med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Fra egen hage kan man nyte utsikten over Osterfjorden, Sørfjorden og Salhusfjorden. Boligens hovedetasje er hovedsakelig oppusset i senere år og fremstår velholdt og tidsriktig, mens underetasjen er under ombygging. Her kan man altså både flytte rett inn, og samtidig skape sin egen drømmebolig. For den nevenyttige er dette med andre ord et perfekt kjøp! Man har ellers kort vei til Knarvik sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud.

Man parkerer bilen i egen garasje ved inngangspartiet. Garasjen har el-billader.
Vi går inn i boligens 1.etasje. Her kommer man inn i hyggelig entré/gang med plass til yttertøy og sko. Utstrakt bruk av spotlights i himling gir god belysning, dette gjelder også i stue og kjøkken.
Stuen er meget romslig og luftig med store vinduer som slipper det naturlige lyset inn. Her kan man enkelt møblere med flere sittegrupper og spisestue. Trivelig peis som gir god varme. Fra stue er det utgang til koselig altan på 13 kvm, med flotte solforhold og sjøutsikt.

Kjøkkenet ligger like ved spisestueavdelingen, og er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, profilerte fronter og benkeplate av laminat, og det er lagt fliser på vegg over benkeplaten. Integrert komfyr og platetopp.
Fra kjøkkenet er det inngang til vaskerommet, som også har egen utgang til innkjørsel. Her er det belegg på gulv, og vegger med malt våtromstapet. Innredningen består av skyllekar, skap og benkeplate, og opplegg for vaskemaskin.

Tre av boligens fire soverom ligger i 1.etasje. Soverommene er romslige og trivelige, to av dem er på hele 12 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobe. Det tredje soverommet er på drøye 7 kvm og er i dag innredet som kontor. Hovedsoverommet har inngang til lyst bad innredet med toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning.

Vi går ned i underetasjen. Her møtes vi av en stor og flott hall som er pusset opp i 2023. Fra hallen er det tilkomst til soverom, bad og kjellerstue. Utenom hallen er alle rom under ombygging og må ferdigstilles. I underetasje er det også store bodareal med gode oppbevaringsmuligheter.

Vaskerommet og begge bad i boligen er av eldre dato og må oppgraderes for å møte dagens krav til standard.

Generelt i boligen er det parkett og laminat på gulv, og veggene har miljøtapet, trepanel, glassfiberstrie og panel. Det er gips i himling i gang ved soverom, samt vegger og himling i hall i 1 etg og hall i underetasje.
Boligen har sentralvarme og det har tidligere vært tiltenkt å legge vannbåren varme i gulv i 1. etasje.
Selger opplyser at det er investert i NIBE F1255 bergvarme væske- vann varmepumpe som henter varme fra sjøen.

Byggeår

1978

Bruksareal per etasje

1.etg: 128 m²
U-etg: 117 m²
Garasje: 25 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Tegningene stemmer overens med dagens planløsning i hovedetasje, med unntak av vegg som er fjernet i vindfang.
Kjeller er pt. under arbeid og ombygging. Deler av badstu på opprinnelige tegninger er gjort om til bodareal, resterende er innlemmet i bad. To boder er omgjort til en bod. Ett soverom med tilhørende garderoberom er bod og trimrom på tegninger.
Bruksendring fra bod (S-rom) til soverom og rom for varig opphold (P-rom) er søknadspliktig. Det foreligger ingen dokumentasjon på at det er søkt om bruksendring, og godkjennelse foreligger dermed ikke. Det er den som til enhver tid er hjemmelshaver som er ansvarlig for at boligen oppfyller offentligrettslige krav og vilkår for bruk.

Tomteareal

1225m2

Parkering

Parkering i garasje. Det er el-billader i garasjen.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré/gang, vaskerom, bad, hall m/trapp, kjøkken, stue, tre soverom, gang. U-etg: Soverom, bad, kjellerstue, hall m/trapp, vindfang.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med bed, murer, asfaltert, plen, skiferheller, gruset, betongheller med mer.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Det er peis i stue.
Det er installert varmepumper.
Varme i kjellergulv og radiator på hovedplan.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Rune Løseth, datert 12.09.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-09-2023

Meny