Gamle Breivikveien 24, 5042 BERGEN

Vertikaldelt tomannsbolig med gode solforhold, hage og gode parkeringsmuligheter på tomt.

SOLGT

Gamle Breivikveien 24
5042 BERGEN

Vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan og underetasje og koffertloft. 1. etasje inneholder: Entre/trapp, bad og stue/kjøkken. 2. etasje inneholder: Trapp/ gang, 3 soverom og wc-rom/vaskerom. Underetasje: boder og vaskerom Eiendommen har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet i et veletablert område i Ytre Sandviken.

Standard

Kaland&Partners ved Anine Bertelsen Tuft  har gleden av å presentere Gamle Breivikveien 24; En innholdsrik vertikaldelt tomannsbolig i et attraktivt og populært område med flere flotte rekreasjonsmuligheter og nærhet til sentrum. Eiendommen har gode solforhold, pent opparbeidet hage og plass til flere biler på eiendommen. Boligen holder en enkel standard og er godt vedlikeholdt gjennom årenes løp.

I boligens 1. etasje har man en romslig stue, her har man plass til sofagruppe, spisebord m.m. Dersom man ønsker vedovn, er det pipeløp i stue. Fra stue har man fin utsikt over hagen.

Pent og lyst kjøkken med plass til et mindre spisebord.  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. To overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over deler av benkeplaten.

Boligens 3 soverom har man i 2. etasje. Hovedsoverom er av god størrelse og har en romslig garderobeskap. De resterende to soverommene er på 10,4 og 7,5 kvm,

Badet er opplyst oppgradert på slutten av 1980- tallet. Her er det våtromsbelegg på gulv, våtromstapet på vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og badekar. Det er varmekabler på gulv. Nye takplater i himling. Sluk av plast. Mrk:Våtrom eldre enn fra 1997 får automatisk TG:3,det er derfor ikke foretatt videre undersøkelser.

Underetasje: Her har man i dag et vaskerom og boder. Det er her god takhøyde og muligheter for å innrede til f.eks. kjellerstue m.m. På originalt tegninger er det tegnet inn wc i denne etasjen. Her er mulighetene mange.

Velkommen til en hyggelig visning.

Byggeår

1941

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
- U.etg. er ikke innredet i dag, på tegning er det framvist med toalett og badstue.
- 1.etg. har soverom og bad/wc på tegning, dette er i dag en del av gang og stue.
- I 2.etg. er det på tegning kjøkken der det er bad i dag og to av de rommene som er soverom i dag, er stue på tegning.

Tomteareal

284m2

Parkering

Parkering til flere biler på tomt og langs vei.

Arealbeskrivelse

1. etg: Entré/gang, Trappegang, Stue, Kjøkken. 2. etg: Gang, 3 soverom, Bad. Underetasje: 3 boder, vaskerom

Beskaffenhet

Opparbeidet med trapper, murer, gruset parti, plen, terrassedekke og diverse prydbusker.

Oppvarming

Varmesentral:
Varmepumpe i stue. Det er piperør i stue på vedovn.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap i kjeller.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) og strømmåler.
Hovedsikring på 40 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 2 stk.
10 ampere: 4 stk.
El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-08-2023

Meny