Spondalen 46, 5121 ULSET

Stor 4-roms leilighet med romslig terrasse | Fast parkering i garasje med lader | Barnevennlig | Ingen forkjøpsrett

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Spondalen 46
5121 ULSET

Haukedalen Borettslag

Andelsbrevnummer

40

Stor 4-roms leilighet beliggende i veletablert boligområde i Åsane. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder følgende: Entré, gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, vaskerom og toalettrom. Utgang til terrasseplatting på 25,6 kvm. I tillegg har man en bod ved inngangsdør på 2,9 kvm, samt en bod i kjeller på 6,7 kvm.

Standard

Velkommen til Spondalen 46, en romslig og trivelig 4-roms leilighet med barnevennlig beliggenhet. Gangavstand til buss, skoler og barnehager, og ellers kort vei til alt man trenger i det daglige. Leiligheten er lys og trivelig med god planløsning, stor terrasse og romslige soverom, og man har fast garasjeplass hvor det er montert lader til elbil.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje, og vi går inn i en hyggelig, flislagt entré med plass til klesoppheng.

På hver sin side av entréen ligger bad og toalettrom. Badet har fliser på gulv og vegger, og er innredet med dusjkabinett og servant med skapinnredning.
Toalettrommet har servant og toalett, og det er vinylbelegg på gulv samt brystningspanel og malt strie på vegg.

Videre fra entré kommer man inn i åpen gang med plass til sittegruppe. Via buegang til venstre går vi inn i stuen, som er stor og romslig med plass til både salong og spisestue. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp. Det er laminat på gulv, og veggene er malt i lys farge. Fra stue er det utgang til romslig, solrik terrasseplatting på 25 kvm med god boltreplass.

Leiligheten har tre romslige soverom. Ett har tilkomst fra stue, mens de to andre har tilkomst fra gang. Hovedsoverommet er av god størrelse med god garderobeplass, og plass til dobbeltseng. De to andre soverommene er på hhv. 6,5 og 7,4 kvm med god plass til seng, garderobeskap og kontorpult om ønskelig.

Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass, og pen utsikt fra kjøkkenvinduet. Her er også plass til et lite kjøkkenbord. Innredningen har hvite, profilerte fronter og laminert benkeplate, samt integrert platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Det er opplegg for oppvaskmaskin.

Like ved kjøkkenet er det inngang til vaskerommet. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt skapinnredning på vegg. Vinylbelegg på gulv og malt strie på veggene.

Godt med oppbevaringsplass i to eksterne boder, en på 2,9 kvm ved inngangsdøren og i tillegg en bod på 6,7 kvm i kjeller.

Byggeår

1975

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

44777m2

Parkering

Fast parkering i garasjeanlegg, hvor det er montert lader til elbil.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, vaskerom og toalettrom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfalterte stikkveger, gressplener, lekeareal og spredt buskebeplanting.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 19.06.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-07-2023

Meny