Saksarlia 99, 5253 SANDSLI

Innholdsrik og attraktiv 3-roms leil. | Garasjeplass | Stor solrik balkong med herlig utsikt | Pent bad & kjøkken

SOLGT

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Saksarlia 99
5253 SANDSLI

Saksarhaugen Terrasse Borettslaget

Andelsbrevnummer

31

Pen 3-roms leilighet sentralt beliggende i attraktivt boligområde på Sandsli. Leiligheten ligger i 4.etasje i boligblokk og inneholder følgende: Entré, bad, to soverom, vaskerom, gang, kjøkken, stue og innvendig bod. Utgang til balkong på 22 kvm med tilhørende bod. I tillegg har man en ekstern bod i kjeller på 4,3 kvm.

Standard

Velkommen til Saksarlia 99, en flott og moderne 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i hyggelig og veletablert boligområde. Leiligheten har generelt pene og tidsriktige kvaliteter, god planløsning samt en stor og herlig balkong med pene sol- og utsiktsforhold. Det er også medfølgende parkering i garasjeanlegg.

Leiligheten ligger i byggets 4.etasje.

Pen entré hvor det er god plass til å sette fra seg skoene og henge fra seg yttertøyet.
Rett frem fra entré via gang kommer man til stuen, som er romslig og luftig med delvis åpen løsning til kjøkkenet. Godt med naturlig lysinnslipp via stuevinduene, og plass til både salong og spisestuegruppe. Det er laminat på gulv. Veggene er lysmalt, med kontrastvegg i salongdelen av stuen.
Kjøkkenet er meget flott og var nytt i 2022. Her er god skap- og benkeplass, og innredning fra Epoq med glatte fronter og benkeplate av stein. Det er fliser på vegg over benkeplaten, og lys under overskap. Kjøkkenet har også integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Det er også installert vannstoppsystem.
Videre fra kjøkkenet er det inngang til vaskerommet, som er innredet med opplegg for vaskemaskin, skyllekar, varmtvannsbereder og hylleinnredning. Veggene er lysmalte og det er vinylbelegg på gulv. Vaskerommet er av eldre dato og bør oppusses for å tåle dagens krav til standard.

Fra stue/kjøkken er det utgang til meget stor balkong med fri utsikt over nærområdet, og pene solforhold. Balkongen er på 22 kvm med tilhørende bod på 2 kvm. God plass til utemøblement.

Langs gangen ligger begge soverommene i leiligheten, samt bad og innvendig bod.
Hovedsoverommet er på drøye 10 kvm med god plass til dobbeltseng og nattbord, og her er også god garderobeplass i skyvedørsgarderobe. Soverom nr. 2 er trivelig med plass til enkeltseng og garderobeskap eller kommode.

Pent bad som ble oppusset i 2016. Det er vinylbelegg på gulv og stilige baderomsplater på vegg, og elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, badekar m/dusj og servant med skuffeinnredning.

Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod på 3,7 kvm. Boden har tilkomst fra gangen.
Man har også en ekstern bod i kjelleretasje, denne er på 4,3 kvm.

Byggeår

1988

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

17514m2

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg samt gjesteparkering.
Ladestasjon fra Zaptec medfølger.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, to soverom, vaskerom, gang, kjøkken, stue.

Beskaffenhet

Stor felles eiende tomt som er opparbeidet med asfalterte biloppstillingsarealer og stikkveier, grøntarealer, bed, prydbusker, hekker, uteplasser og lekeplasser m.m.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Rune Løseth, datert 20.05.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-08-2023

Meny