Øvre Stadionveien 106, 5161 LAKSEVÅG

Flott 3-roms selveier endeleilighet – store vinduer og balkong med nydelig utsikt over innseilingen – moderne overflater

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Øvre Stadionveien 106
5161 LAKSEVÅG

Sameiet Øvre Stadionveien 106

Pen 3-roms leilighet i 2.etasje i boligbygg. Leiligheten inneholder gang, stue/kjøkken, to soverom og bad. Utgang til balkong på 3,8 kvm. I tillegg har man en ekstern bod i undertasje, denne ligger under trapp og har 5 kvm gulvareal.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i Øvre Stadionveien 106. En flott 3-roms endeleilighet med god planløsning. Leiligheten ligger i 2. etasje og høyt i terreng med store vindusflater og egen balkong. Både fra stue/kjøkken og balkong kan det nytes en nydelig utsikt over sentrum, Sandviken og Byfjorden med innseilingen til Bergen. Tilbaketrukket og rolig beliggenhet, men likevel med kort vei til både buss, butikk, barnehager, skoler og flotte turområder, samt gang- og sykkelavstand til sentrum.

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har en praktisk og funksjonell planløsning. Boligen har blitt modernisert de senere år med blant annet behandling av gulv, ny innredning på bad samt maling av overflater. I front av stuen er det utgang til balkong med nydelig sjøutsikt.

Når du kommer inn inngangsdøren er det første som møter deg i leiligheten en romslig entré/gang. Her er det fliser på gulv og skyvedørsgarderobe med speilfronter og plass til yttertøyet. Inngang videre fra gang til stue. Romslig stue i åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det parkett på gulv og vegger malt i delikate farger. Da dette er en endeleilighet, er det flere vinduer i stue som gir ekstra lysinnslipp. Stue har rikelig med plass til både sofagruppe og spisebord. Her er også vedovn med glassfront plassert.

Pent og tidløst kjøkken med hvite slette fronter og laminat benkeplate. Fliser på vegg over benkeplaten. Kjøkkenet går i vinkel og har godt med benk- og skapplass. Oppvaskmaskin, kjøleskap (med frys) og komfyr medfølger handelen. Både kjøkken og stue har vindusflater vendt mot utsikten. Her er også leilighetens balkong, med morgensol og vidstrakt utsikt over fjord og fjell.

Leiligheten har to gode soverom på hhv. 11,5 og 8,4 kvm. Begge soverommene har malt parkett på gulv, vegger malt i duse behagelige farger og hvitmalt panel i himling. Hovedsoverommet ligger innenfor stuen og soverom nr. 2 har inngang fra gangen. Godt med plass til både seng, garderobe og ønsket møblement.

Bad har inngang fra gangen. Her er det malte fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet er pusset opp i ca. 2000 og nymalt i 2020. Innredning ny 2020 og blandebatteri og toalett fra 2016/2017. Røropplegg for vaskemaskin på badet.

Tilhørende bod i byggets kjeller med gulvareal på 5 kvm.

Byggeår

1951

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. WC og bad er slått i sammen. Vegg inn til kjøkken er fjernet. Dør mellom soverom er lukket igjen.

Tomteareal

369m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad.

Beskaffenhet

Felles tomt for sameiet, opparbeidet med diverse murer, gangvei, gressplen og blomsterbed.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 25.04.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-05-2023

Meny